Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

OCHELARI RYDON GLACIER/MULTILASER OSMIUM

Preţ:
RON799
Cod articol producător: SP533459-0000

Modelul RYDON a debutat de mai bine de 10 ani. În această perioadă a devenit bestseller-ul ochelarilor de sport Rudy Project datorităconfortului și protecției excepționale, precum și formei adaptabile. Dacă s-a lansat un nou tip de lentilă, sau a fost dezvoltată o nouă tehnologie de dioptrizare, acestea cu siguranță au apărut și la acest model. Acum a sosit momentul în care acest model legendar este remodelat în fabrica din Italia: a primit o remodelare fină, aproape nesesizabilă, o configurare de brațe cauciucate nouă și mai comodă și punte nazală mai ușoară și mai confortabilă - astfel modelul nostru RYDON a devenit și mai bun!

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2023-09-20

Descriere

CARACTERISTICILE RAMEI

  • Curbură de bază mare
  • Material Grilamid la mijloc
  • Aderare adecvată și în condiții de umiditate
  • Posibiliatatea de ajustare personificată
  • Lentile care se pot schimba
  • Cu toc de ochelari și cu batistă din microfibre cadou
  • 2 ani de garanție
  • Made in Italy


CARACTERISTICILE LENTILELOR

Imagine optică perfect clară! Lentilele Rudy Project sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, astfel garantând protecție și claritate la cel mai înalt nivel.

În modelul acesta sunt lentile MULTILASER OSMIUM din policarbonat cu strat metalic:

Transmisia luminii: 13%
Categoria de filtru UV: 3
Condiții de utilizare recomandate: la soare, pentru activități acvatice

 

Puteți afla mai multe despre lentile AICI.

Posibilități de dioptrizare

Acest model poate fi dioptrizat cu următoarele tehnologii: RX INSERT / RX DIRECT CLIPRX OPTICAL DOCK  / RX DIRECT.
Aceste tehnologii vă oferă intervale de dioptrii diferite pentru diverse tipuri de utilizare.

 

Tehnologia INSERT și OPTICAL DOCK sunt la un preț mai avantajos din cauza fabricației ușoare; vă oferă un interval de dioptrie destul de larg -8.00 - +7.00*, însă un câmp de vedere periferic mai strâns.

Tehnologia DIRECT CLIP are ca avantaj un câmp de vedere periferic destul de larg, pe lângă faptul că se poate dioptriza doar în intervalul -5.00 - +4.00*.

Tehnologia cea mai performantă de pe piață, numită DIRECT, vă oferă posibilitatea de a alege lentile fotocromatice și incasabile în intervalul de dioptrie -4.75 - +3.75*.


 

*Intervalele de dioptrie se referă la o valoare medie (dioptrie sferică și cilindrică)! Deoarece aceste intervale sunt vag definite de distanța pupilară și de modelul ochelarilor alese, acestea sunt doar orientative – pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre!

Mai multe despre tehnologiile de dioptrizare AICI.

PRODUSE AFERENTE

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Etichete: new2023