Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

BUY AN ORIGINAL

Iată-l 5 exemple ca să recunoști  la un produs semnele după care vezi că e fals/copie.


Din ce în ce mai mult întălnești pe internet pagini cu produse de firme falsificate/copiate – așa găsești și ochelarii Rudy Project.Firma noastră ca și centrul firmei din italia face tot posibilul ca să protejăm clienți de produsele acestea. Dar din păcate mereu apar din noua alte vînzători de copie.

Deoarece calitatea și falsitatea acestor contrafaceri / imitații nu aproximează nici măcar calitatea produsele originale ale firmei Rudy Project (nu au calificările, testele necesare), și protecția ochilor și a feței este foarte dubioasă! Rudy Project de 30 de ani pe drumul dezvoltării cu tehnologii cele mai bune și cu performanțe mari oferă calitate, comfort și protecție superioară. Exact din cauza asta vrem să vă ajutăm să puteți face diferență între calitate și falsitate.

Iată 5 semne de alarmare care ușor poți să recunoști și tu

1) Prețul

E suspect dacă modelul de top Rudy Project e oferit aproximativ cu 10% peste preț de consumator. Degeaba luăm în considerare orice factordin alte țară sau factori de tva ori truc de reducere la produsele Rudy Project nu e permis o diferență de preț așa mare.

 

2) Numărul de articol în brațe

Una dintre cele mai vizibile diferențe dintre cele mai multe falsificări și imitații este lipsa numărului de articole și numele de model care este în interiorul brațelor a ochelarilor. Pentru cele două modele copiate des, Fotonyk și Tralyx, trebuie să arătă în felul următor la brațele drept: "SP39..51". Acest lucru este completat de numele modelului pentru Fotonyk. În brațul stânga, primul nume este "MADE IN ITALY CE", acesta din urmă fiind urmat numele de model "TRALYX", "TRALYX SLIM" sau "TRALYX XL".

 

3) Produs cu mai multe lentile

E foarte suspect dacă lîngă lentile se oferă mai multe perechi de lentile numai ca oferta să pară mai bună. La Rudy Project în cele mai multe cazuri în cutie originală de la fabrică se găsește numai incă o singură pereche de lentile lîngă ochelarii /rame! În puține cazuri avem mai multe lentile și atunci acestea sunt împachetate în tocuri de la Patrol Pack.

 

4) Lentile inscripționate
Pe cele mai multe lentile false indiferent de culoare pun același inscripționare „impactx black„ sau „rudy project„. La originalul Rudy Project acestea se refera la lentile clare sau fotocromatice, dar dupa 2016 se vede incripționarea pe "impactx 2black" sau "impactx 2 red" pe lentile. Pe alte lentile să aibă orice culoare nu există acest inscripționare.

 

5) Variații de culori

Echipa Rudy Project asortează toate detalile cu multă grijă,așa și piesele ochelarilor și harmonia culorilor a acestora – dar ai și tu posibilitatea de a personifica ochelarii după disponibilitatea culorilor și pieselor. În cele mai multe cazuri copiile au o culoare care niciodată nu a existat și nu se găsește pe paleta de culori Rudy Project. Se poate întămpla că numai o anumită piesă are alte culoare sau forma diferă de la original. Poți rapid să te informezi despre produs pe o pagină officială și acolo vezi modelul original.

Dacă ești atent de semnele ,de diferențele acestea,atunci poți ocoli să cumperi produse falsificate și așa eviți și problemele cauzate de aceste produse false.Dacă ai cumpărat și ai dubii caută ne cu confidență și noi te ajutăm să te clarifici de originalitatea produsului cumpărat!

 

Nu risca! Calitatea proastă cu dioprti false incorecte poate cauza leziuni permanente! Ochii tăi sunt importanți și de neînlocuiți! Cumpără produse originale din surse de încredere – la care noi oferim 2 ani de garanție cu piese de rezerve!

 

Click aici și fă cunoștință cu tehnologile Rudy Project!