Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PREZENTAREA BRANDULUI

ELEVATE YOUR PERFORMANCE CERCETARE, DEZVOLTARE ȘI INOVAȚIE DIN 1985


Anul 1985, a fost anul în care, Rudy Barbazza a început să își clădească visul – să producă ochelari special concepuți pentru nevoile sportivilor
. Filozofia sa a fost de la început că, pentru a obține cea mai bună calitate, este esențial să se acorde o atenție profundă la fiecare detaliu și o inovație continuă, atât în cazul materialelor folosite, cât și al designului; astfel compania Rudy Project a devenit unul dintre cei mai buni producători de ochelari de sport, fabrica lor fiind până și astăzi în Treviso, Italia.


 

 

LEGEND OR NOT?

La începutul anilor '80, Rudy Barbazza a fabricat piese pentru Honda. În cursul unei întâlniri de afaceri într-un pub era vorba despre ochelari de sport fără funcționalitate și ochelarii de sport care ar putea oferi calitățile esențiale ale modelelor ideale. Barbazza a susținut că el poate fabrica cu ușurință un astfel de model, ceilalți erau sceptici în privința declarației. După ce s-a întors acasă, el a făcut o pereche de ochelari în termen de două săptămâni. Toți au fost extrem de încântați și au dat sprijin deplin pentru a începe producția de serie. Ei bine, așa a început acum 30 de ani povestea de succes.
 


 

DE 30 DE ANI PE DRUMUL DEZVOLTĂRII

Pe parcursul acestor trei decenii, dezvoltarea pare a fi un scop definitiv al companiei, se folosesc numeroase tehnologii avansate și se caută încontinuu materialele cele mai performante pentru a produce ochelari de cea mai înaltă calitate; astfel Rudy project a devenit unul dintre companiile lideri în acest domeniu. Centrul companiei se află în Italia, fiind în proprietatea familiei Barbazza. 
 


Bernard Hinault

Miguel Indurain

Jan Ullrich


Printre cei care au susținut și au ajutat dezvoltarea produselor se enumeră câștigătorul Tour-ului Bernard Hinault în 1986, în același an campion mondial Moreno Argentin și Miguel Indurian, Marco Pantani, Jan Ullrich, Erik Zabel, Ivan Basso și Peter Sagan - ca să menționăn doar linia de ciclism.

Datorită esteticului oferit atât la nivelul ochelarilor de sport, cât și la alte produse și a tehnologiilor avansate folosite în producerea acestora, Rudy Project a devenit imediat unul dintre cele mai populare companii din lume, atât la sportivi cu renume, cât și la iubitorii de sport la nivel de hobby. Brandul se bucură de mare reputație din cauza confortului și a calității oferite, care se află în dezvoltare continuă. În concluzie, Rudy Project este compania cea mai bine structurată din punct de vedere tehnologic.

Super Evolution (1985)

Tayo (1999)

Tralyx (2015)

30 DE ANI ÎNTR-O CARTE
Cele trei decenii de dăruire pentru calitate, inovație și funcționalitate au făcut posibil să se scrie o carte de jubileu, care poate fi descărcată AICI. Puteți vedea modelele inițiale și cum s-a dezvoltat Rudy Project în ultimii 30 de ani. 


fgf

 

 

MULȚUMIRI PENTRU RUDY PROJECT

Suntem recunoscători clienților noștri pentru mii de feedbackuri și e-mailuri trimise la noi, în care își declar mulțumirile pentru produsele și tehnologiile pe care le folosim. Acestea sunt motivațiile cele mai bune, pe care le putem obține și ne obligă la entuziasm pentru a construi cele mai bune căști și ochelari din lume. Vă mulțumim!

“Stimate Rudy! Vă scriu în legătură cu experiențele mele legate de lentile ImpactX. Din păcate am avut un accident grav cu bicicleta, la o viteză mare am suferit leziuni faciale și fracturi vertebrale. Ochelarii mei Zyon nou nouți s-au zgâriat, în timp ce lentilele nu sunt nici sparte nici crăpate. Deși am o rană de 15 centimetri cu 30 de cusături, sunt sigur că ochelarii Rudy Project și lentilele ImpactX mi-au salvat vederea. Nici soția mea, nici eu nu vom mai cumpăra alt brand de ochelari.”

Cu mulțumiri, Mike


AVEȚI O POVESTE SIMILARĂ?

Dacă ați avut parte de experiențe asemănătoare, nu ezitați să ne contactați! Date de contact găsiți în meniu la SALA DE EXPOZIȚIE.