Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PROJECT RIDE TO ZERO

O misiune cu un scop comun.

 

 

 

Păstrarea mediului sănătos este important pentru a avea un ”loc de joacă” unde putem practica sporturile noastre preferate. RidetoZero este noua filozofie a Rudy Project care definește fiecare mișcare pe care o face compania de aici înainte. Scopul este de a minimiza impactul asupra mediului al produselor, materialelor utilizate, ambalării, proiectării și sarcinilor logistice. Știm că schimbarea radicală va necesita timp, iar reducerea amprentei ecologice este o provocare grea, dar suntem hotărâți să o facem până la capăt.

 

DURABILITATE REMARCABILĂ

Toate produsele Rudy Project sunt proiectate pentru o durabilitate extrem de ridicată. Utilizarea tehnologiilor avansate și a materiilor prime speciale prelungește durata de viață a produselor noastre - sunt extrem de rezistente la transpirație, îngheț, căldură și lichide. Prin înlocuirea pieselor uzate, contribuim și la prelungirea duratei de viață a produselor noastre. 

 

 

 

MULTILATERAL DEZVOLTAT CU DESIGN IDEAL

Versatilitatea este o caracteristică importantă al oricărei perechi de ochelari Rudy Project. Datorită proprietăților sale de confort și siguranță, precum și a tehnologiilor avansate de lentile, ochelarii noștri sunt perfecți pentru o varietate de sporturi și situații. Mulțumită designului produsele noastre pot fi purtate independent de tendințele modei actuale care uneori merg prea repede.

 

 

 

COLECTARE DE DEȘEURI ȘI ENERGIE SOLARĂ

Rudy Project este angajat în gestionarea responsabilă a deșeurilor. Am dezvoltat și implementat programe pentru a reduce generarea deșeurilor și a crește în continuare ratele de reciclare. De exemplu, în 2019, 81% din deșeurile „produse” de companie au fost reciclate sau transformate în materii prime - respectând astfel reglementările actuale ale UE. Datorită panourilor solare instalate pe acoperișul fabricii noastre din Treviso, am produs 43.000 kWh de energie verde.

 

 

 

PROTEJAREA MEDIULUI ÎNCOJURĂTOR

Ca prim pas, pentru a reduce amprenta noastră de carbon, ne-am alăturat platformei online Treedom și am început să ne plantăm propria pădure în Africa. Am donat copaci în Camerun comunităților agricole, îmbunătățind un pic nivelul de trai cu acest lucru. 

 

DESCOPERĂ PĂDUREA RUDY PROJECT