Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

POSIBILITĂȚI DE DIOPTRIZARE

RX DIRECT | SPORT READERSRX DIRECT CLIPS | RX OPTICAL DOCK | RX IN-SET | RX INSERT | RX S.U.F. | CASUAL WEAR 

 

IMAGINE OPTICĂ PERFECT CLARĂ PENTRU TOATĂ LUMEA ÎN ORICE SITUAȚIE

Sondajele arată că unul din trei persoane are nevoie de ochelari cu dipotrii, totuși marea majoritate nici nu consideră să folosească lentile de contact sau ochelari în timpul activităților sportive, astfel punând viața lor în pericol.

Dacă trăiți activ (să fie vorba despre drumeție cu familia sau de o plimbare cu bicicleta), ochelarii special creați pentru uz zilnic sau lentilele de contact nu vă pot oferi confortul necesar și nici o rezistență adecvată împotriva șocurilor fizice. Ramele de ochelari din oțel sau plastic – care nu au fost proiectați pentru sport –  vă pot răni grav chiar și la o căzătură ușoară, deoarece acestea se deformează la cea mai mică forțare externă.

Din motivele amintite, compania Rudy Project a creat ochelari specifici pentru nevoile sportivilor (curbură de bază mare, ramă rezistentă împotriva șocurilor, aderare perfectă și în condiții de umiditate, posibilitatea de personificare) și cel mai important: ochelarii pot fi dioptrizați, astfel oferind protecție și confort la cel mai înalt nivel.

 

 

Compania Rudy Project – de mai mult de trei decenii – fiind devotat să proiecteze cele mai performante ochelari de sport, a dezvoltat lentilele cu dioptrii speciali pentru activități sportive! 

 

Puteți alege oricare dintre tehnologiile noastre de dioptrizare de sport, vă asigurăm că veți avea parte de imagine optică perfect clară, pe lângă confort remarcabil și rezistență excelentă împotriva șocurilor fizice! 

În următoarele vă prezentăm tehnologiile de dioptrizare – avantajele și dezavantajele acestora – astfel veți putea alege cele mai potrivite lentile nevoilor personale.

 

INTRODUCERE | RX DIRECT | RX DIRECT CLIPS | RX OPTICAL DOCK | RX IN-SET | RX INSERT | RX S.U.F. | INTUITION DIFERITE TEHNOLOGII PENTRU DIFERITE NEVOI PERSONALE

În ultimii 30 de ani inginerii de la Rudy Project au dezvoltat 6 tehnologii de dioptrizare diferite cu ajutorul a mai multor sportivi din țări diferite; toate acestea pentru a asigura posibilitatea de dioptrizare fără a renunța la curbura de bază mare, specifică ochelarilor pentru sport, la confort sau la protecția adecvată.

Diferitele tehnologii pot fi folosite în diferite intervale de dioptrie, astfel se poate să aveți posibilitatea de a alege dintre toate tehnologiile oferite sau doar din 1-2 dintre ele. În primul rând, trebuie să luați în considerare intervalul de dioptrie conform nevoilor personale!

RX DIRECT
Aceste lentile sunt fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, numite “freeform”, cu un singur focus sau chiar progresive. Prin această tehnologie unică se obține o curbură de bază mare (8), iar lentilele pot fi dioptrizate în totalitatea secțiunii transversale, astfel compensarea de prizmă oferă un câmp vizual periferic extrem de larg. Tehnologia RX DIRECT este disponibilă și în lentilele incasabile și fotocromatice ImpactX, conferind confort imbatabil și protecție la cel mai înalt nivel, ce poate fi asigurat doar de ochelarii proiectați de compania Rudy Project!  

 AVANTAJE
O protecție a ochilor de cel mai înalt nivel, un câmp vizual periferic extrem de larg, pot fi folosite în aproape orice situație

 DEZAVANTAJE
Interval de dioptrie limitat, timpul de producție este de 3 săptămâni

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-4.00 – +3.00

 

-

RX DIRECT CLIPS
Tehnologia aceasta este mai accesibilă din punct de vedere al prețului, decât tehnologia RX DIRECT, dar totuși asigurând o curbura de bază mare (8).  Tehnologia brevetată de ajustare facilitează potrivirea lentilelor cu dioptrii într-o semi-ramă din damil, care trebuie prinsă într-o ramă standard Rudy Project; astfel oferind posibilitatea de schimbare a lentilelor cu ușurință.

 AVANTAJE
O protecție a ochilor de cel mai înalt nivel, un câmp vizual periferic extrem de larg, pot fi folosite în numeroase situații

 DEZAVANTAJE
Murdăria sau șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-5.00 – +4.00

RX OPTICAL DOCK
Lentilele cu o curbură de bază mare (8) nu pot fi folosite de obicei în intervale de dioptrii largi, astfel inovatorii de la Rudy Project au dezvoltat o tehnologie unică pentru nevoi speciale. Similar tehnologiei RX DIRECT CLIPS, este nevoie de ajustarea unui dock în ramele ochelarilor pentru a se putea folosi de aceste lentile cu dioptrii; astfel curbura ramei rămâne mare (8), iar lentilele capătă o curbură de bază mai mică (6). Cu ajutorul acestor metode, lentilele pot fi dioptrizate în intervale vaste de dioptrii, în timp ce prețul devine mai accesibil.


 AVANTAJE
O protecție a ochilor de cel mai înalt nivel, un câmp vizual periferic extrem de larg, interval de dioptrie vast, preț accesibil, fabricare ușoară

 DEZAVANTAJE
Murdăria sau șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-8.00 – +7.00

 

 

RX IN-SET

În cazul ochelarilor de etalon, TRALYX a devenit posibilă dioptrizarea lentilelor doar cu ajutorul unei tehnologii noi. Integrarea directă a lentilelor cu dioptrii în lentilele standard este o tehnologie nu numai unică, ci și accesibilă într-un interval de dioptrie vast. Producerea acestor ochelari este posibilă numai în fabrica din Italia!


 AVANTAJE
O protecție a ochilor de cel mai înalt nivel, pot fi folosite în aproape orice situație, se pot utiliza și împreună cu lentile incasabile și/sau fotocromatice.

 DEZAVANTAJE
Un câmp vizual periferic mai mic, timpul de producție este de 3 săptămâni

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-6.00 – +5.00 

RX INSERT

Acesta este tehnologia cea mai veche și cea mai simplă. Lentilele cu dioptrie pot fi atașate stabil cu ajutorul unui Clip On în interiorul ochelarilor. Tehnologia RX INSERT vă asigură o curbură de bază mai mică (6) și poate fi ajustat cu ajutorul unei semi-rame de damil, dar vă oferă protecție maximă și un interval de dioprie vast!

 AVANTAJE
Preț foarte avantajos, fabricație ușoară, interval de dioptrie vast

 DEZAVANTAJE
Un câmp vizual periferic mai mic, o ramă care se îndepărteză puțin de față

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-8.00 – +7.00 

 

RX S.U.F.

Ramele S.U.F. îmbină caracteristicile cele mai bune ale ochelarilor de sport și ale ramelor optice: rame extrem de flexibile, posibilitatea de ajustare personificată, lentile care pot fi schimbate și curbură de bază mai mică (4, 6). Vă oferim numeroase tipuri de lentile în culori variate și în cazul acestor modele, în timp ce vă asigurăm un confort imbatabil și o protecție absolută atât în timpul activităților sportive, cât și pentru uz zilnic.

 AVANTAJE
Un câmp vizual periferic larg, pot fi folosite în aproape orice situație

 DEZAVANTAJE

Murdăria sau șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii

 INTERVAL DE DIOPTRIE*
-7.00 – +6.00 

 

*IMPORTANT! Intervalele de dioptrie de mai sus se referă la o valoare medie (dioptrie sferică și cilindrică) în cazul distanței pupilare de 64 de mm. Deoarece aceste intervale sunt vag definite de distanța pupilară și de modelul ochelarilor alese, intervalele menționate mai sus sunt doar orientative – pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre!


RX DIRECT

FIIND CONSIDERAT GRAALUL SFÂNT AL OCHELARILOR CU DIOPTRIE

În timpul activităților sportive, este esențial ca protecția confortabilă să se îmbine cu un câmp de vedere periferic extrem de larg – indiferent că avem nevoie de lentile standard sau de lentile cu dioptrii. După mulți ani de cercetare și inovare, compania Rudy Project a prezentat cea mai performantă tehnologie de dioptrizare la nivel global: tehnologia RX DIRECT, care asigură o curbură de bază mare, faciliteză dioptrizarea în totalitatea secțiunii transversale și oferă compensare de prismă absolută! Astfel lentilele dioptrizate cu această tehnologie vor fi foarte similare lentilelor standarde, atât în mărime, cât și în protecția și al confortului asigurat, fără să avem nevoie de dockuri sau semi-rame din damil!

Dioptrizarea cu ajutorul tehnologiei RX DIRECT este posibilă în lenilele incasabile și fotocromatice ImpactRX, în lentilele din policarbonat ImpactRX HighIndex și în lentilele Polar3FX – astfel puteți alege conform nevoilor personale! În plus, acestea pot fi solicitate să fie mono- sau multifocale.

Lentilele ImpactRX au la bază tehnologia unică ImpactX2, astfel lentilele sunt garantat incasabile, fotocromatice – cu transmisia luminii* între 9-74% și antistatice. (*transmisia luminii înseamnă procentul de lumină care ajunge la ochi).

Lentilele din policarbonat ImpactRX HighIndex vă asigură claritate optică și o imagine vizuală remarcabilă.

Compania Rudy Project oferă lentilele speciale Polar 3FX, de inovație proprie. Lentilele polarizate absorb toate sursele de lumină deranjante și reduc efectele epuizante pentru ochi, în timp ce amplifică contrastul.

 

➜ AVANTAJE

Din cauza că, lentilele dioptrizate cu tehnologia RX DIRECT sunt identintice cu lentilele standard – atât din punct de vedere formal, cât și al curburii de bază (sunt unele modele la care pot apărea o diferență formală minimală) și pot fi fabricați din material incasabil și/sau fotocromatic asigură protecție de cel mai înalt nivel, câmp vizual periferic extrem de larg - pot fi folosite în aproape orice situație.

 

➜ DEZAVANTAJE

Din păcate intervalul de dioptrie este destul de limitat din cauza curburii de bază mare (8) (tabelele care includ modele disponibile, tipuri de lentile, distanța pupilară și intervale de dioptrie în funcție de acestea pot fi vizualizate pe site-ul nostru), în plus, timpul de producție este de 3 săptămâni.

 

➜ MODELE DISPONIBILE

Synform, Proflow, Agon, Rydon, Magster, Noyz, Zyon, Stratofly //SX, Fotonyk, Airgrip, Guardyan

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Pentru a avea lentile dioptrizate cu RX DIRECT nu aveți nevoie de accesorii achiziționate aparte (de exemplu Clip On). Trebuie doar să alegeți ochelarii care pot fi dioptrizați în intervalul de dioptrie conform nevoilor personale! Pentru mai multe informații în legătură cu distanța pupilară, intervale de dipotrie, modele, tipuri de lentile și despre prețurile actuale AICI.

 

➜ CUM SE POT COMANDA?

În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -4.00 – +3.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți modelul de ochelari dorit și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project, unde puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)!

Timpul de fabricație este de 3 săptămâni!


 

SPORT READERS
SOLUTIE INTERMEDIARA SIMPLA

Printre cei care au nevoie de ochelari există o mulțime de oameni care au nevoie să folosească dioptrii numai în timp ce citesc kilometrajul, afișajul GPS, telefonul mobil sau harta. Din acest motiv, cei mai mulți dintre ei nu poartă ochelari corecți dioprtizați ori nu poartă deloc. De exemplu unii își scot ochelarii de citire din rucsaci și buzunare crezînd că acesta este soluția corectă. Acest fapt ascunde un risc de accidente în sine și nu este o soluție foarte convenabilă. Modele noi Sport Readers de la Rudy Project oferă o soluție confortabilă, elegantă și rapidă pentru aceste situații.

Soluția este disponibilă în prezent numai pentru modelul Rydon. În obiectivele normale Rydon se integrează o dioptrie de citire în partea de jos a lentilelor fără conturașa dioprtia va fi neobservat din exteriorul obiectivului , și conferă purtătorului o viziune corectă pentru citire! Această soluție va fi disponibilă în lentilele Smoke, Multilaser Ice și Multilaser Red, de la +1,50 până la +2,00 până la +2,50 dioptrii. Timp de fabricație fără așteptare, soluții cu prețuri accesibile, asta înseamnă Sport Readers.

 

➜ AVANTAJE

Sport Readers ne oferă un ajutor rapid dacă avem nevoie de dioptrii numai în timpul activităților sportive cînd citim.

 

➜ DEZAVANTAJE

Lentilele sunt prefabricate așa dacă nevoia de dioptrie nu corespunde cu cele fabricate astea trebuie compenzate.

 

➜  MODELE DISPONIBILE

Rydon

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Alege lentilele și dioptria ideală și deja te poți deplasa oriunde vrei tu (bicicletă,alergare,excursi). Nu ai nevoie nici de consultație sau de optician.

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?

De pe pagina noastră pune modelul ales în coș și finalizează comanda. Din magazin sau de la parteneri noștri alegi pe loc și achiziționezi simplu.

Fără timp de așteptare sau timp de fabricație.

 


 

RX DIRECT CLIPS
CÂMP DE VEDERE LARG LA PREȚ ACCESIBIL

Tehnologia brevetată de ajustare facilitează potrivirea lentilelor cu dioptrii într-o semi-ramă din damil, care trebuie prinsă într-o ramă standard Rudy Project; astfel lentilele dioptrizate vor fi diferite de tip standard din punct de vedere formal și al mărimii, dar  le puteți achiziționa la un preț mai accesibil și în intervale de dioptrie mai vaste.

Din cauza design-ului și al mărimii, cu ajutorul dock-ului Direct Clip, orice lentilă (HOYA, Zeiss, Essilor) cu o curbură de bază mare (8) devine ajustabilă.

 

➜ AVANTAJE

Asigură un câmp vizual periferic larg, iar din cauza semi-ramei din damil se poate utiliza în intervale de dioptrie vaste (-5.00 – +4.00). Direct Clip facilitează ca o singură ramă să fie compatibilă cu mai multe tipuri de lentile cu dioptrii sau standarde, astfel ochelarii pot fi folosite în numeroase situații.

 

➜ DEZAVANTAJE

Deoarece murdăria și șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii, este recomandabil să alegeți un material mai rezistent pentru lentile și să solicitați tratamente împotriva aburirii și al oglindirii.

 

➜  MODELE DISPONIBILE

Agon, Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Stratofly 

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Pe lângă ochelarii Rudy Project (Agon, Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Stratofly) veți avea nevoie de un dock numit Direct Clip. Lentilele fără dioptrie vor fi eliminați din rama aleasă, astfel acestea nu trebuie achiziționate.

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?

În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -5.00 – +4.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți modelul de ochelari care pot fi dioptrizate cu ajutorul tehnologiei RX DIRECT CLIPAgon (FR290002), Proflow (FR240002), Rydon (FR800002A), Magster (FR660002), Noyz (FR040002), Stratofly (FR230002) – să cumpărați dock-ul Direct Clip și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project sau la unul dintre magazinele noastre partenere, puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)!

Timpul de fabricație este de 7-12 zile de lucrătoare!          


 

RX OPTICAL DOCK

INTERVALE DE DIOPTRII EXTRA LARGI ȘI PREȚ ACCESIBIL

Problema dioptrizării ochelarilor de sport se află în faptul că acestea au o curbură de bază mare, astfel dioptrizarea lor este costisitoare și nu este posibilă doar în intervale de dioptrie mici. Din motivele menționate, compania Rudy Project a creat tehnologia RX OPTICAL DOCK, care include de fapt dock-ul Direct Clip (converteză curbura de bază).

Similar tehnologiei RX DIRECT CLIPS, lentilele cu dioptrii sunt ajustate direct în locul lentilelor standarde cu ajutorul dock-ului special. În timp ce curbura ramei este mare (8), lentilele ajustate au o curbură de bază mai mică (6). Din motivele menționate, putem dioptriza lentile în intervale de dioptrii extra largi, pe lângă costul economic al acestora.

Ramele pline Optical Dock au la bază materialul special Grillamid, ca și alte rame de ochelari Rudy Project, astfel asigurând rezistență maximă împotriva șocurilor externe.

 

 AVANTAJE

Datorită avantajului curburii ramei mai mici se pot folosi și în intervale de dioptrii vaste (-8.00 – +7.00). Un anumit model de ochelari devine compatibil cu mai multe tipuri de lentile cu dioptrii sau standarde cu ajutorul accesoriului Optical Dock, în plus, un singur dock poate fi utilizat la mai multe rame de aceeași model. Din cauza producerii mai simple vă putem oferi un preț mai accesibil!

 

➜ DEZAVANTAJE

Deoarece murdăria și șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii, este recomandabil să alegeți un material mai rezistent pentru lentile și să solicitați tratamente împotriva aburirii și al oglindirii.

 

➜ MODELE DISPONIBILE
Rydon, Stratofly, Fotonyk

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Pe lângă ochelarii Rudy Project (Agon, Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Stratofly) veți avea nevoie de un dock numit Optical Dock. Lentilele fără dioptrie vor fi eliminați din rama aleasă, astfel acestea nu trebuie achiziționate.

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?

În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -8.00 – +7.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți modelul de ochelari care pot fi dioptrizate cu ajutorul tehnologiei RX OPTICAL DOCK– Rydon (FR79OD87), Stratofly (FR45OD87), Fotonyk (FR45OD87)– să cumpărați accesoriul Optical Dock și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project sau la unul dintre magazinele noastre partenere, unde puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)!

Timpul de fabricație este de 3-7 zile lucrătoare!

 


 

RX INSERT

INTERVAL DE DIOPTRIE VAST, PREȚ BUN

RX Insert este tehnologia cea mai veche și cea mai simplă. Lentilele cu dioptrie pot fi atașate stabil cu ajutorul unui Clip On în interiorul ochelarilor. Această semi-ramă din damil facilitează schimbarea rapidă și ușoară a lentilelor în orice situație (de exemlpu la curățare). Mulțumită acestei tehnologii se asigură protecție maximă cu un interval de dioprie vast și preț avantajos!

Lentilele ajustate în semi-rama din damil au o curbură de bază mai mică (6), astfel nu necesită tehnologii specifice pentru a fi dioptrizate (oricare optician poate să dioptrizeze aceste lentile).

Deoarece lentilele standard protejează lentilele cu dioptrii de murdărie și/sau de șocul extern, nu va trebui să alegeți lentile extra rezistente sau alte tratamente de suprafață costisitoare, însă vă recomandăm solicitarea stratului de protecție împotriva oglindirii și stratul hidrofob.

Utilizarea accesoriului Clip On nu vă împiedică de schimbarea lentilelor cu dioptrii cu cele standard – astfel Clip On-ul facilitează să vă puteți acomoda conform condițiilor de lumină.

 

➜ AVANTAJE

Prețul de dioptrizare este foarte avantajos și poate fi folosit și la ochelari achizioționați anterior din cauza fabricației ușoare, oferind un interval de dioptrie vast (-8.00 – +7.00). În plus, aceeași Clip On poate fi utilizat în mai multe rame Rudy Project.

 

➜ DEZAVANTAJE
Din cauza mărimii lentilelor cu dioptrii se oferă un câmp vizual periferic mai mic (care va fi compensat de mișcări fizice). În plus, vom avea o ramă care se îndepărteză puțin de fața noastră.

 

➜ MODELE DISPONIBILE
Tralyx, Proflow, Agon, Rydon, Magster, Noyz, Zyon, Stratofly //SX, Firebolt, Genetyk, Guardyan

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE
Pe lângă ochelarii Rudy Project achiziționați anterior sau ulterior, veți avea nevoie de un dock numit Direct Clip. Din cauza că există mai multe tipuri de dock-uri, vă recomandăm să vă asigurați de alegerea unui model potrivit!

Pentru lentile monofocale

- dock: semi-ramă din damil (FR700000): Agon, Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Fotonyk, Stratofly, Zyon

- dock: semi-ramă din damil (FR390000): Tralyx

- dock: ramă plină din plastic (FR160000): Guardyan, Klonyx

- dock: ramă plină din metal (FR790000): Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Stratofly, Zyon

Pentru lentile multifocale
- dock: ramă plină (FR890000): Proflow, Rydon, Magster, Noyz, Stratofly, Zyon.

Pentru modele mai vechi este disponibil un dock – ramă plină din metal – doar pentru lentile monofocale

- dock: ramă plină din metal (FR050000): Genetyk

- dock: ramă plină din metal (FR760000): Ekynox, Ekynox SX, Wizaard

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?
În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -8.00 – +7.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți modelul de ochelari care pot fi dioptrizate cu ajutorul tehnologiei RX INSERT și să cumpărați dock-ul Direct Clip și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project sau la unul dintre magazinele noastre partenere, unde puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)! 

Timpul de fabricație este de 3-7 zile lucrătoare!          


 

RX S.U.F.

RAME HIBRID, PENTRU UZ ZILNIC ȘI SPORTIV

Mulți caută ochelari care pot fi folosite atât în situații obișnuite (la lucru, la școală, acasă, etc.), cât și în timpul activităților sportive. Ochelarii Rudy Project S.U.F. (Sport Utility Frame) vă pot asigura cele mai bune calități ale modelelor de sport – rezistenți la șoc extern, flexibili, posibilitatea de personificare, ajustare la nevoile personale, oferind aderare și în condiții de umiditate. Pe lângă aceste caracteristici, au o curbură de bază mai mică (4, 6), astfel design-ul lor facilitează folosirea lor indiferent de situație.

Printre modele S.U.F. sunt disponibile două rame: Impulse și Maya. Ramele acestea sunt fabricate din materiale și cu metode similare modelelor special create pentru uz sportiv, astfel ele sunt folosibile atât la ciclism, alergare, drumeție, cât și la conducere, la birou sau acasă. Tehnologia Flip Up (lentile colorate ridicabile și ajustabile la rama ochelarilor) facilitează ca ochelarii să vă ofere un cerc de utilizare și mai larg. Rama și terminațiile cauciucate ale ochelarilor vă oferă posibilitatea de ajustare personificată din cauza ramei extrem de flexibile.

Lentilele cu dioptrii cu o curbură de bază mai mică (4, 6) – similar tehnologiei RX DIRTECT CLIPS – sunt ajustate într-o semi-ramă din damil. Mulțumită aceastei tehnologii, o singură ramă poate fi folosită cu mai multe tipuri de lentile cu dioptrii sau fără.  

 

➜ AVANTAJE
Ochelarii RX S.U.F. pot fi folosite în aproape orice situație și cu ajutorul tehnologiei RX DIRTECT CLIPS oferă variabilitate. În plus, mulțumită curburii de bază mai mici au un preț mai accesibil și pot fi dioptrizate într-un interval de dioptrie mai vast.

 

➜ DEZAVANTAJE

Deoarece murdăria și șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii, este recomandabil să alegeți un material mai rezistent pentru lentile și să solicitați tratamente împotriva aburirii și al oglindirii.

 

➜ MODELE DISPONIBILE
Impulse, Maya

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Pe lângă ochelarii S.U.F. achiziționați anterior sau ulterior, veți avea nevoie de un dock numit Direct Clip. Pentru ramele Impulse și Maya sunt disponibile 10 tipuri de lentile.

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?

În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -7.00 – +6.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți modelul de ochelari S.U.F., să cumpărați dock-ul Direct Clip și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project la unul dintre magazinele noastre partenere, unde puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)!

Timpul de fabricație este de 3-5 zile lucrătoare!                      


 

CASUAL WEAR

RAME ȘI DESIGN SPECIAL, SPORT PENTRU UZ ZILNIC

Modelel fabricate pentru corecția vederi cu uz zi de zi sunt fabricate din cadre de DNS-uri optice cele mai bune, combinate cu cele mai performanțe tehnologi, materii și comfort. Rama Grillamid asigură flexibilitate și soliditate în același timp, o curbură de bază mică (4), o aderare adecvată și în situații de umiditate, un interval de dioptrie vast și posibilitatea de ajustare personificată le caracterizează.

INTUITION

Întălnirea formelor clasice cu tehnologia modernă. Rama din material de bază Grilamidă este destul de rezistent și flexibil pentru activități sportive oferind protecția necesară și comfort. Fiecare ramă Intuition are în cutia de bază două mărimi diferite de cauciucuri pentru nas, care pot fi schimbate cu ușurință, astfel oferind confortul dorit. În plus, terminațiile ochelarilor din cauciuc și suporturile nazale sosesc în două culori diferite (unul fiind negru și celălalt colorat) ca să puteți ajusta ochelarii conform vestimentației. Rama are o aderare bună, nu se alunecă nici dacă transpiri. Rama Intuition este disponibilă în trei mărimi, așa cu ușurință poți alege modelul potrivit feței tale.

 

VULCAN

Rama aceasta nu necesită unelte pentru dezasambalre și fiecare piesă poate fi personificată.Alege după placul tău, personifică după gustul tău! Rama din material de bază Grilamidă este destul de rezistent și flexibil pentru activități sportive oferind protecția necesară și comfort. Soluția cu Direct Clip (inzert plină) poți cu ușurință lentlele cu dioptrii să le scoți pentru schimbarea sau curățarea acestora – inzert disponibil în mai multe culori. Rama e compatibilă cu Maya/Impulse așa ai mai multe posibilități de alegere. Cauciucurile nazale au o aderență bună și la capetele ramei cauciucurile sunt schimbabile după gustul clientului la culoare. Chiar și logo-ul la capete poți să alegi după placul tău.

 

➜ AVANTAJE

Din cauza aderării adecvate în situații de umiditate, ochelarii pot fi folosiți și la activități sportive, se pot dioptriza într-un interval de dioptrie destul de larg, iar prețul este avantajos.

 

➜  DEZAVANTAJE

Curbura de bază mai mică (4) nu poate oferi protecția unei ochelari sportive, cu o curbură de baze mare (8). În plus, deoarece murdăria și șocul extern sunt în contact direct cu lentilele cu dioptrii, este recomandabil să alegeți un material mai rezistent pentru lentile și să solicitați tratamente împotriva aburirii și al oglindirii.

 

➜ VEȚI AVEA NEVOIE DE

Să alegeți o ramă Intuition/Vulcan.

 

➜ CUM SE POATE COMANDA?

În primul rând, trebuie să vă convingeți despre încadrarea în intervalele de dioptrii – în cazul RX DIRECT: -7.00 – +6.00  (intervalele de dioptrie generale se referă la o valoare medie - dioptrie sferică și cilindrică - în cazul distanței pupilare de 64 de mm; pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre).

Mai apoi, trebuie să alegeți rame de ochelari Intuition/Vulcan și să mergeți la reprezentantul oficial Rudy Project sau la unul dintre magazinele noastre partenere, unde puteți să consultați cu un specialist optician. Important: aveți nevoie de un test de vedere actual (nu mai vechi de 4 luni)!

Timpul de fabricație este de 3-5 zile de lucrătoare!