Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

ANULAREA COMENZII

CUMPĂRĂ FĂRĂ GRIJI!
Ai dreptul de returnare 14 zile calendaristice fără a justifica motivul returnării. Noi reluăm fără probleme produsul până 14 zile calendaristice dacă tu te ai răzgândit.

 

DETALII DESPRE RETRAGERE DE LA CUMPĂRARE
Clientul poate să se retragă din contract de cumpărare în termen de 14 zile calendaristice (inclusiv a 14-zi) fără justificare.
Procedura returnări,anulări ,este după regulile Decretul guvernului 45/2014,(II26) ,reguli detaliate ale contractelor dintre client şi întreprindere.
Cumpărătorul poate să exercită dreptul de returnare (dreptul de retragere de la cumpărare) din data intrări  in posesia produsului.
Retragerea de la cumpărare poate fi exercitat şi personal la recepţia showroomului nostru dacă comanda a fost trimis prin pagina de web a site-ului nostru. Declaraţia de retragere/anulare poţi să faci la adresele date sub rubrica (meniul) de Serviciu Clienţi.

 

RETURNAREA PRODUSULUI
Clientul când exercită dreptul de retragere trebuie să returneze produsul pe cheltuiala proprie. Nu primim returnări , colete cu ramburs. Dacă coletul ajunge la noi având urme de utilizare necorespunzătoare ,avem dreptul de a cere despăgubiri din partea consumatorului.
Nu percepem alte taxe  legate cu anulare.


Consumatorul nu are dreptul la returnarea produsului în următoarele cazuri:
În cazul produselor personalizate sau produselor fabricate după cererea clientului.
Exercitarea dreptului de retragere este posibilă cu declaraţia de retragere/anulare a cumpărarea produsului .
La cerere şi pe propria cheltuială a clientului, personalul nostru acceptă solicitările clientului prin Serviciul Clienţi  şi  ajută procedura returnări.