Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

ANULAREA COMENZII

CUMPĂRĂ FĂRĂ GRIJI!
Ai dreptul de returnare de 14 zile calendaristice fără a justifica motivul returnării. Noi preluăm produsul fără probleme până la 14 zile calendaristice, dacă tu te-ai răzgândit.

 

DETALII DESPRE RETRAGERE DE LA CUMPĂRARE
Clientul poate să se retragă din contract de cumpărare în termen de 14 zile calendaristice (inclusiv a 14-zi) fără justificare.
Procedura returnări,anulări ,este după regulile Decretul guvernului 45/2014,(II26) ,reguli detaliate ale contractelor dintre client şi întreprindere.
Cumpărătorul poate să își exercită dreptul de returnare (dreptul de retragere de la cumpărare) din data intrări în posesia produsului.
Retragerea de la cumpărare poate fi exercitat şi personal la recepţia showroomului nostru dacă comanda a fost trimisă prin pagina de web al site-ului nostru. Declaraţia de retragere/anulare poţi să o faci la adresele date sub rubrica (meniul) de Servicii Clienţi.

 

RETURNAREA PRODUSULUI
În cazul produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru, la exercitarea dreptului de retragere, acestea trebuie returnate la adresa companiei care operează magazinul online - Ungaria, 1138 Budapesta, strada Népfürdő nr. 35 – transportul este suportat de către cumpărător! Produsul nu poate fi returnat cu ramburs, NU acceptăm colete trimise cu ramburs. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele cauzate de transportul sau ambalarea necorespunzătoare pentru livrare, costul reparației daunelor va fi facturat cumpărătorului!

Consumatorul nu are dreptul la returnarea produsului în următoarele cazuri:

  • În cazul produselor personalizate sau produselor fabricate după cererea clientului.
  • Exercitarea dreptului de retragere este posibilă cu declaraţia de retragere/anulare de cumpărare al produsului.La cerere şi pe propria cheltuială a clientului, personalul nostru acceptă solicitările clientului prin Serviciul de Clienţi şi asistă la procedura returnări.