Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

CARACTERISTICILE OCHELARILOR

RAME DE OCHLARI | PERSONIFICARE | ADERARE CAUCIUCATĂ ȘI ÎN CONDIȚII DE UMIDITATE | LENTILE | AERISIRE | DIOPTRIZARE | DESIGN UNIC | PROTECȚIE EXTRA  | 2 ANI DE GARANȚIE

 

CE ÎNSEAMNĂ CALITATEA LA OCHELARII DE SPORT?

În timp ce facem sport nu purtăm ochelari pentru a fi în pas cu moda, ci pentru că leziunile oculare pot avea un grad crescut. Din cauza aceasta declarăm că nu este indiferent calitatea, siguranța și evident o cât mai plăcută experiență în timpul folosirii ochelarilor de sport! Care pot fi așteptările de la ochelarii de sport?
 

În primul rând, în timpul oricărui sport activ, o pereche de ochelari de sport trebuie să asigure o protecție maximă pentru fața și ochii noștrii cu o vedere clară în orice situație. Pentru acesta este necesară ca rama să fie rezistentă la șoc și suficient de flexibilă – fără a se sparge la șoc fizic și totodată să ne protejeze cât se poate de bine în jurul ochilor. Deoarece forma feței este diferită la toată lumea, oferim reglaje precise atât la nas cât și la brațe care ne cuprind fața. Poate fi vorba de orice sport activ, când apare transpirația – ochelarii nu pot aluneca pe nasul nostru! Design-ul lentilelor nu se pune pe primul rând, ei  trebuie să ne asigure o vizibilitate excelentă în orice anotimp; pe lângă aceste aspecte este  posibilă ajustarea la dioptrie, iar unele piese se pot schimba, pentru a ne putea fi un prieten de nădejde.
 

Cu o experiență mai bine de 30 de ani, Rudy Project de la început a proiectat ochelari pentru a satisface nevoile ridicate ale sportivilor de performanță, punând accent atât pe calitate cât și pe confort.

 

CONFORT – TECHNOLOGIE – DESIGN. 
DESCOPERĂ CALITĂȚILE OCHELARILOR DE SPORT RUDY PROJECT!


 

RAME DE OCHELARI PROIECTAȚI PENTRU SPORT

Rama ochelarilor în timpul sportului poate fi supusă unor forțe/șocuri speciale, tocmai de aceea, la proiectare este foarte important a lua în calcul aceste situații. Proiectanții de la Rudy Project au găsit un material extrem de flexibil și durabil, rezistent la șocuri extreme. Acest material este un aliaj, denumită Grilamid – care printre altele conține siliciu, magneziu si titan. Prin această compoziție se asigură siguranță, acest material la șoc mai degrabă se deformează, decăt se rupe, astfel protejând fața și ochii!

Pe lângă materialul folosit este la fel de important și curbura ramei proiectate pentru sport. Cu cât baza curburii ramei este mai mare, cu atât ne cuprinde ochii și fața de la o parte la celălalt. Pentru sport este recomandată ca baza curburii ramei să fie punctat cel putin cu 7 – majoritatea ramelor de la Rudy Proiect fiind punctate cu 8, doar câteva modele sunt cu punctaj 7.   


 

POTRIVIREA PE FORMA FEȚEI

Fiecare dintre noi are forma feței, nasul, lungimea genelor diferit față de ceilalți, astfel ne place ca brațele ochelarilor să fie reglabile. Același pereche de ochelari ca să fie confortabilă pentru cât mai multe persoane, trebuie să asigure reglaje. Proiectanții de la Rudy Proiect, la cele mai multe modele de ochelari de sport au folosit un aliaj special, care asigură o ușoară modelare în orice direcție chiar și cu mâna atât la brațele ochelarilor cât și la nas!

Mulțumită acestei posibilități de reglaje, ochelarii vor putea fi poziționati pe față așa cum doriți, asigurând confort la purtare! Nu mai există lentile „pictate” de gene transpirate, nu mai există ochelari alunecate jos de pe nas, nu mai există brațe drepte împinse de cască, sau chiar ochelari cu poziție oblică din cauza asimetriei feței…


 

ADERARE CAUCIUCATĂ ȘI ÎN CONDIȚII DE UMIDITATE

Majoritatea brațelor și a suportului de nas la ochelarile noastre de sport sunt cauciucate. Cea mai importantă proprietate al acestui strat de acoperire Megol este aderența potrivită în condiții de umiditate, prin urmare elimină alunecarea stresantă a ochelarilor de sport, ne alegem doar cu un confort plăcut – în orice situație!

 


 

LENTILE ÎN ORICE CONDIȚII

Lentilele ochelarilor de sport Rudy Project se pot schimba, producătorul oferind o gamă largă de lentile cu performanțe vizuale deosebite! Lentilele cu diferite caracteristici fac posibilă o alegere favorabilă tuturor, iar posibilitatea de convertabilitate asigură în orice moment o adaptare rapidă la condițiile schimbate. Este posibilă o vedere clară în orice condiție de lumină și vreme fără schimb de lentile utilizând lentilelele revoluționare ImpactX – care se adaptează automat la intensitatea luminii!


Bineînțeles, toate lentilele au puritatea optică maximă și cel puțin protecție UV40. Convingerea noastră este că nu este suficient protecția ochilor împotriva radiațiilor periculoase și a influențelor fizice, ci este la fel de important o sporire a vederii clare, o minimalizare a torsiunii în timp ce ne este asigurat o calitate optică în viața activă. Din cauza aceasta noi oferim lentile cu caracteristici speciale, precum lentile hidrofobe, rezistente împotriva aburirii și care se adaptează la condițiile de lumină.

 Puteți citi mai multe despre lentile la DE CE RUDY?/ CARACTERISTICILE LENTILELOR.


 

RESPIRABILITATE ADECVATĂ

Nu ne mai confruntăm cu aburirea lentilelor, ci oferim vizibiliate clară! Toate ochelarile Rudy Project au o construcție care oferă aerisire, astfel aburirea lentilelor poate fi exclusă. Unele modele pot oferi respirabilitate extra cu ajutorul conductelor de ventilație integrate in lentile și/sau în ramă – de exemplu modelele Tralyx, Agon, Fontonyk și Stratofly.


 

LENTILE CU DIOPTRII PENTRU O VIAȚĂ ACTIVĂ

Dacă ești activ, sportul este esențial în viața ta, iar ai nevoie de lentile cu dioprii, atunci nu ești nevoit să faci compromisuri! Rudy Project oferă o gamă largă privind ochelarii cu dioptrii pentru sport, astfel toată lumea poate găsi cei mai potriviți ochelari: de la lentile, care pot fi schimbate foarte ușor la cele mai performante ochelari, fotosensibili, incasabili, cu dioptrie… Cel mai important este confortul și grija acordată protecției ochiului! 

➜ Puteți citi mai multe despre lentile cu dioptrii la DE CE RUDY?/ POSIBILITĂȚI DE DIOPTRIZARE.


 

PERSONIFICAREA OCHELARILOR

Piesele de ochelari sunt disponibile și aparte, iar oricare dintre piese poate fi schimbată, astfel vă puteți crea propriul model unic, potrivit stilului personal. Pentru acesta puteți găsi piese în diferite culori, modele și se poate alege pachetul Chromatic Full Custom Kit!

➜ Modelele disponibile în pachetul Custom pot fi vizualizate AICI.


 

PROTECȚIE EXTRA

Unele modele pot oferi protecție extra pentru ochi, având piese secundare pe ramă care vă protejează de lumina intensă laterală, sau de stropi de apă, de praf, astfel fiind posibil folosirea lor și la navigație sau drumeție. De exemplu modelele Zyon și Airgrip vă protejează și în codiții nefavorabile.

 


 

GARANȚIE EXTINSĂ

Produsele Rudy Project sunt făcute cu grijă și cu cele mai avansate tehnologii în Italia, Treviso; astfel vă putem oferi 1 an de garanție* pentru lentile, iar pentru toate piesele ochelarilor 2 ani.

(*lentilele ImpactX sunt de excepție, deoarece ei beneficiază de garanție pe viață, privind fracturile)


➜ Puteți citi mai multe despre condiții de garanție la SUPPORT / GARANȚIE.