Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

CARACTERISTICILE OCHELARILOR

RAME DE OCHLARI | PERSONIFICARE | ADERARE CAUCIUCATĂ ȘI ÎN CONDIȚII DE UMIDITATE | LENTILE | AERISIRE | DIOPTRIZARE | DESIGN UNIC | PROTECȚIE EXTRA  | 2 ANI DE GARANȚIE


 

CE ÎNSEAMNĂ CALITATEA LA OCHELARII DE SPORT?


În timp ce facem sport nu purtăm ochelari pentru a fi în pas cu moda, ci pentru că leziunile oculare pot avea un grad crescut. Din cauza aceasta declarăm că nu este indiferent calitatea, siguranța și evident o cât mai plăcută experiență în timpul folosirii ochelarilor de sport! Care pot fi așteptările de la ochelarii de sport?

 

În primul rând, în timpul oricărui sport, o pereche de ochelari de sport trebuie să asigure o protecție maximă pentru față și ochi cu o vedere clară în orice situație. Pentru acesta este necesară ca rama să fie rezistentă la șoc și suficient de flexibilă – fără a se sparge la șoc fizic și totodată să protejeze cât se poate de bine în jurul ochilor. Deoarece forma feței este diferită la toată lumea, oferim reglaje precise atât la nas cât și la brațe care cuprind fața. Poate fi vorba de orice activitate sportivă, când apare transpirația – ochelarii nu pot aluneca pe nasul nostru! Design-ul lentilelor nu se pune pe primul loc, ei trebuie să asigure o vizibilitate excelentă în orice anotimp; pe lângă aceste aspecte este posibilă dioptrizarea, iar unele piese se pot schimba, pentru a ne putea fi un prieten de nădejde.  

Cu o experiență mai bine de 30 de ani, Rudy Project de la început a proiectat ochelari pentru a satisface nevoile ridicate ale sportivilor de performanță, punând accent atât pe calitate cât și pe confort.

 


 

PROTECȚIE CORESPUNZĂTOARE

Funcția principală a ochelarilor proiectați pentru sport este de a asigura viziunea netulburată și protecția împotriva factorilor exteriori. Când vorbim despre protecție, includem nu numai protecția ochilor, ci și protecția feței, deoarece o ramă ruptă - sau o lentilă - este o sursă de pericol care poate provoca leziuni suplimentare pe față. Și nimeni nu ar trebui să aibă iluzia: o ramă mai simplă (excesiv de ieftin), care nu este concepută pentru sport sau cu materii prime nepotrivite, se poate rupe cu ușurință doar în timpul unei căderi, ba chiar și atunci când o ramură se prăbușește, provocând daune care ar fi putut fi evitate.

FRAME MATERIAL Rama ochelarilor în timpul sportului poate fi supusă unor forțe/șocuri speciale, tocmai de aceea, la proiectare este foarte important a lua în calcul aceste situații. Proiectanții de la Rudy Project au găsit un material extrem de flexibil și durabil, rezistent la șocuri extreme. Acest material este un aliaj, denumită Grilamid – care printre altele conține siliciu, magneziu si titan. Prin această compoziție se asigură siguranță, acest material la șoc mai degrabă se deformează, decăt se rupe, astfel protejând fața și ochii! Dacă nici siguranța nu ar fi fost suficientă, producătorul italian de peste 30 de ani, Rudy Project, a fost introdus până în 2019 Graphene, un material care oferă o protecție drastic mai mare - un material mai puternic decât diamantul și mai ușor decât carbonul!

MATERIALUL LENTILEI - În ceea ce privește materialul lentilelor, din fericire sticla a fost îndepărtată mult timp din gamă, în mare parte înlocuită cu policarbonat ușor cu un indice de refracție mult mai bun. În timp ce acest lucru este sigur, protecția de neegalat a ochilor și a feței este asigurată de gama de lentile Rudy Project, lentile ImpactX dezvoltate cu ani în urmă pentru armata SUA și apoi combinate cu propria tehnologie de întunecare a luminii a producătorului italian, care este garantată a fi incasabilă!

PROTECȚIA UV - Din fericire, protecția lentilelor împotriva radiațiilor UV este acum o tehnologie atât de ieftină încât marea majoritate a lentilelor de la toți producătorii îndeplinesc aceste standarde. Totuși, ceea ce poate fi o diferență uriașă între produsul „chinezesc” și cel al unui producător de marcă este puritatea optică și lipsa de distorsiune a lentilelor. Din păcate, aceste proprietăți sunt în mare parte invizibile cu ochiul liber, deși o lentilă ușor distorsionantă ne poate deteriora vederea pe termen lung, chiar dacă este folosit câteva ore pe zi, dar oricum provoacă dureri de cap și amețeli! Pentru a le evita, ar trebui să cumpărați de la producători de marcă, dar cel mai important din locații fiabile - cum ar fi lentilele oferite de Rudy Project, care oferă protecție UV400 și o claritate optică excelentă și fără distorsiuni! Mai multe despre lentilele noastre în DE CE RUDY? Puteți citi în meniul / LENS PROPERTIES.


PERFECT COMFORT ALL THE TIME


ARCA ALAKÍTHATÓ - Fiecare dintre noi are forma feței, nasul, lungimea genelor diferit față de ceilalți, astfel ne place ca brațele ochelarilor să fie reglabile. Același pereche de ochelari ca să fie confortabilă 
pentru cât mai multe persoane, trebuie să asigure reglaje. Proiectanții de la Rudy Proiect, la cele mai multe modele de ochelari de sport au folosit un aliaj special, care asigură o ușoară modelare în orice direcție chiar și cu mâna atât la brațele ochelarilor cât și la nas!

CAUCIUCARE ADERENTĂ - În situații mai active, transpirăm mai mult, ceea ce va face ca o ramă necauciucată sau nepotrivit cauciucată să alunece pe față din cauza umezelii - nu este nimic mai enervant decât să trebuiască nu ne mutăm ochelari pe nas foarte de în timpul sportului! Din acest motiv, alegeți un model care să aibă benzi de cauciuc rezistente la umezeală pe brațele ochelarului și / sau pe puntea nasului.

VENTILARE - De asemenea, este important ca ochii să nu se „înece” sau să se aburească prin lentile în timp ce purtați ochelari. Dacă se întâmplă primul, ca urmare, nu ne vom simți confortabil în ochelari și dacă picăturile de apă se opresc pe suprafața lentilei, experiența noastră de vedere se va deteriora foarte mult. Pentru a evita acestea, este necesar un design adecvat - cu fluxuri de aer controlate de orificii de aerisire, rame și forme ale lentilelor - cărora proiectanții Rudy Project le acordă o atenție deosebită, astfel încât aerul să curgă continuu între ochii noștri și lentilă fără întrerupere.GREUTATE - Bineînțeles, ca să nu mai vorbim de faptul că ochelarii sportivi de calitate sunt ușori! Aceasta poate părea un factor inutil, dar când purtăm ochelarii câteva ore în timp ce alergăm, câteva grame pot părea ca și tone.

 


 

APPLICABILITY

ZAVARTALAN LÁTÁS

ÎNLOCUIRE PIESE - În plus, nu este un factor neglijabil să avem la dispoziție o piesă de schimb pentru ochelarii noștri. Astfel, dacă sunt uzate piese  - cum ar fi benzi de cauciuc sau lentile care sunt „mâncate” de radiația UV și transpirație în câțiva ani - nu trebuie să înlocuim întregul ochelar. Din fericire, există producători precum Rudy Project care oferă aceste piese într-un set separat, deci nu numai că putem îmbunătăți, dar și personifica ochelarii noștri preferați să fie unici.  

LENTILE CU DIOPTRII PENTRU O VIAȚĂ ACTIVĂ

Dacă ești activ, sportul este esențial în viața ta, iar ai nevoie de lentile cu dioprii, atunci nu ești nevoit să faci compromisuri! Rudy Project oferă o gamă largă privind ochelarii cu dioptrii pentru sport, astfel toată lumea poate găsi cei mai potriviți ochelari: de la lentile, care pot fi schimbate foarte ușor la cele mai performante ochelari, fotosensibili, incasabili, cu dioptrie… Cel mai important este confortul și grija acordată protecției ochiului! 

 


 

GARANȚIE EXTINSĂ

Produsele Rudy Project sunt făcute cu grijă și cu cele mai avansate tehnologii în Italia, Treviso; astfel vă putem oferi 1 an de garanție* pentru lentile, iar pentru toate piesele ochelarilor 2 ani. (*lentilele ImpactX sunt de excepție, deoarece ei beneficiază de garanție pe viață, privind fracturile)