Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

NEWSLETTER

WELCOME IN THE DOOR OF A SPECIAL MEMBERSHIP

Pentru sportivi, de mai bine de 30 de ani. Rudy Project își proiectează și își fabrică modelele cu aceeași filozofie din 1985: fabricarea de ochelari și căști cât mai confortabile, cu o protecție cât mai mare atât pentru sportivii de elită, cât și pentru cei care fac sport pentru plăcere. Dacă esti deja proprietar al unor produse Rudy Project sau te gândești să devii, acum ai ocazia perfectă să aflii mai multe detalii despre oferte și produse.

Abonează-te la newsletter-ul Rudy Project ca să te informezi direct despre noutățile, promoțiile și evenimentele noastre! Dacă nu mai dorești să primești mesaje de la noi, te poți dezabona oricând.

Îți protejăm datele personale, nu le transmitem persoanelor neautorizate. Prin abonare îți exprimi acordul că acepți termenii și condițiile politicii de confidențialitate.
 
Mulțumim pentru încredere și bine ai venit în echipa noastră VIP.


CLICK FOR THE NEWSLETTERS