Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

DE CE RUDY?

Vino și descoperă opurtănitățile și tehnologile noi prin produsele noastre semnalate cu brand italian având un trecut cu o experiență mai mult de 30 de ani în domeniu.

 

PREZENTAREA
BRANDULUI

Anul 1985, a fost anul în care, Rudy Barbazza a început să își clădească visul – să producă ochelari special concepuți pentru nevoile sportivilor.

 

CARACTERISTICILE
OCHELARILOR

Cu o experiență mai bine de 30 de ani, Rudy Project de la început a proiectat ochelari pentru a satisface nevoile ridicate ale sportivilor de performanță, punând accent atât pe calitate cât și pe confort.

 

CARACTERISTICILE
LENTILELOR

De la început, la compania Rudy Project dezvoltarea a avut la bază o filozofie esențială de a crea lentile cu tehnologii avansate care oferă o imagine perfect clară.

 

CARACTERISTICILE
CASTILOR

O cască bună se cunoaște după tehnologia avansată încorporată și protecția superioară oferită de aceasta, precum după confortul excepțional și greutatea mică. 

 

 

POSIBILITATI DE
DIOPTRIZARE

Compania Rudy Project – de mai mult de trei decenii – fiind devotat să proiecteze cele mai performante ochelari de sport, a dezvoltat lentilele cu dioptrii speciali pentru activități sportive! 

 

 

PROJECT
RIDE TO ZERO

Știm că schimbarea radicală va necesita timp, iar reducerea amprentei ecologice este o provocare grea, dar suntem hotărâți să o facem până la capăt.