Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

LIVRARE LA DOMICILIU

COMANDĂ ONLINE! – PRODUSELE NOASTRE VOR FI LIVRATE LA DOMICILIU

 

În primul rând, la o comandă online vă răspundem într-un e-mail generat automat de sistemul nostru, mai apoi urmează confirmarea comenzii la telefon. Dacă produsele comandate nu sunt pe stoc, firma Eyeland Kft vă va transmite detalii în legătură cu disponibilitatea acestora prin telefon sau prin e-mail.

Partenerul nostru de curierat este compania GLS - toate produsele noastre și documentele atașate vor fi livrate de această companie. Partenerul nostru de livrare încearcă să livreze produsele comandate în următoarele 3-4 zile lucrătoare de lucru; dacă nu se poate livra produsul, curierul vă va lăsa un mesaj.


COMENZILE DE PESTE 160 DE LEI BRUT SE LIVREAZĂ GRATIS LA LOCUL MARCAT DE CLIENT (ÎN ROMÂNIA) ÎN TERMEN DE 2-3 ZILE LUCRĂTOARE!


Costul de transport pentru comenzile sub 160 de lei este de 40 de lei brut. Acest cost este independent de mărimea sau greutatea produsului comandat.


Compania Eyeland Kft. are dreptul de a anula orice comandă primită online fără nicio justificare. Se anulează o comandă anumită, dacă clientul nu primește confirmare în trei zile lucrătoare de la Eyeland Kft. Clientul va înțelege, că Eyeland Kft. va încerca să comunice orice problemă (de exeplu: produsul nu poate fi livrat în termen limită din cauza stocului indisponibil) în legătură cu comanda respectivă. Clientul poate anula comanda înaintea momentului de sosire al produsului. Dacă Eyeland Kft. nu poate livra comanda respectivă într-un interval de 30 de zile, comanda va fi ștearsă automat și va trebui să plasați comanda din nou.

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări în legătură cu livrarea produselor, contactați-ne prin telefon sau e-mail!