Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

OCHELARI KLONYX SNOW FROZEN CRYSTAL RED FLUO/IMPACTX PHOTOCHROMIC MULTILASER CLEAR DL SPHERIC

Preţ:
RON732
RON587
Reducere: 20%
Cod articol producător: MK128284
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
SPRAY CURAŢARE LENTILE ŞI TRATAMENT ANTI-ABURIRE SPRAY CURAŢARE LENTILE ŞI TRATAMENT ANTI-ABURIRE
RON33
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2023-12-06

Descriere

La anumite sporturi, precum schi, snowboard, enduro sau ciclism downhill, avem nevoie de protecție extra. Compania Rudy Project a început să proiecteze ochelari google de mulți ani, astfel după multe inovații vă putem prezenta medelele KLONYX.

Acești ochelari oferă un câmp vizual extrem de larg, au o ramă foarte flexibilă dar și rezistentă împotriva șocurilor externe. Buretele interior antibacterian permite ca ochelarii să se așeze perfect pe forma feței, asigurând astfel confort maxim. Modelele KLONYX au conducte de ventilație integrate atât în ramă, cât și în lentile, în concluzie, ne vom bucura de o imagine vizuală foarte clară și în situații extreme, nu ne vom confrunta cu abureala continuă. Bentița elastică este reglabilă și pe partea interioară găsim dungi de silicon care contribuie la ajustarea confortabilă.CARACTERISTICILE RAMEI

  • Curbură de bază mare
  • Material foarte flexibil la mijloc
  • Burete cu multistraturi antibacteriene
  • Bentiță elastică reglabilă
  • Aderare adecvată datorită dungilor de silicon
  • Lentile care se pot schimba
  • Cu toc de ochelari cadou
  • Protector nasal cadou
  • 2 ani de garanțieCARACTERISTICILE LENTILELOR

Imagine optică perfect clară! Lentilele Rudy Project sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, astfel garantând protecție și claritate la cel mai înalt nivel.

În modelul acesta sunt lentile IMPACTX PHOTOCHROMIC MULTILASER CLEAR DL SPHERIC, lentile duble, fotocromatice, incasabile și de curbură de bază mare.

Transmisia luminii: 16-75 %

Categoria de filtru UV: 1/3

Condiții de utilizare recomandate: atât la soare cât și în condiții de vreme nefavorabile

Puteți afla mai multe despre lentile AICI.

Posibilități de dioptrizare

Modelele KLONYX pot fi dioptrizate cu tehnologia RX INSERT.

Tehnologia RX INSERT este la un preț mai avantajos din cauza fabricației ușoare; vă oferă un interval de dioptrie destul de larg -7.00 - +5.00*, însă un câmp de vedere periferic mai strâns.


YOU NEED THIS:

FR12 insert


*Intervalele de dioptrie se referă la o valoare medie (dioptrie sferică și cilindrică)! Deoarece aceste intervale sunt vag definite de distanța pupilară și de modelul ochelarilor alese, acestea sunt doar orientative – pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre!


Mai multe despre tehnologiile de dioptrizare AICI.

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului