Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

SPINSHIELD

Stil și confort pentru viața de zi cu zi activă!

 

TRECUTUL TRĂIEȘTE ÎN NOI

Ochelarii noștri AGRESSOR din 1992 s-au renăscut recent și au devenit modelul DEFENDER elegant și confortabil. Acum începe o altă etapă din istoria de peste 30 de ani de Rudy Project, cu tehnologii futuristice, cele mai bune dezvoltări ale noastre până în prezent și cu trei decenii de cu experiență în fabricarea de ochelari. Acești ochelari sunt modelul PERFORMANCE introdus în 1986, a cărui versiune reproiectată este acum introdusă ca SPINSHIELD.

 

 

PROIECTAT PENTRU O VIAȚĂ ACTIVĂ

Categoria de ochelari Active Lifestyle a fost creată pentru cei care doresc ca în majoritatea timpului să își poarte ochelarii în viața de zi cu zi, dar din când în când și pentru activități active unde ochii să le fie protejați de ochelari eleganți, de stil. În astfel de situații, ochelarii de soare clasici nu pot oferi suficientă protecți pentru ochi și față și din acest motiv modelele din această categorie sunt echipate cu unele caracteristici ale ochelarilor sportivi.

Cel mai nou model în această categorie este modelul SPINSHIELD, care combină cele mai noi tendințe cu o atmosferă care ne amintește de anii 80 și performanțe sportive. În unele detalii ale ochelarilor regăsim elemente atât clasice, cât și moderne- care ne amintesc de moștenirea de peste 30 de ani din spatele companiei Rudy Project.

 

 

LENTILĂ DE PANORAMĂ PLATĂ


Lentila extra-largă, care acoperă fața, SPINSHIELD are, de asemenea, două funcții: pe de o parte, îți acoperă perfect ochii în toate direcțiile, oferind astfel o protecție maximă pentru aceștia, iar pe de altă parte, oferă un aspect extravagant! Sunt de calitate premium, cu protecție UV400 și proprietăți optice remarcabile.

 

 

CONFORT SPORTIV

SPINSHIELD oferă o purtate confortabilă în toate situațiile, datorită cauciucurilor ergo-grip integrate în puntea nazală și brațe, care aderă la umiditate. Confortul excelent este, de asemenea, îmbunătățit de geometria Pro-Fit, care permite brațelor să se potrivească capului fără nici o senzație de presiune, asigurând astfel o folosință fără probleme.

PARAMETRII

greutate: 26 grame
mărimea lentilei: 147×61 mm
lungimea brațelor: 125 mm
curbura de bază: 5
materialul ramei: Grilamid
cauciucare: punte nazală + brațe
interschimbabilitatea lentilelor: nu este posibilă
posibilitate de dioptrizare: nu există

 


Pentru alte culori rulați mai jos…