Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

VENGER ȘI VENGER CROSS

Modele noi super-ușoare, confortabile, care asigură protecție corespunzătoare.

 

Modelul Venger a fost proiectat astfel încât să ofere confort și siguranță ideală și în timpul aventurilor noastre cu bicicleta. Din acest motiv a devenit casca ușoară, excelent ventilată și datorită construcției EPS InMold „X-Kross” extrem de sigură – iar pe lângă toate acestea are și un design mișto, cu stil. Este disponibil în variantă normală, cu cozoroc și CROSS!

 

 

 

VENTILAȚIE EXCEPȚIONALĂ

Datorită configurației buretelui frontal AIRFRAME, buretele este expus în mod permanent unor mișcări de aer suplimentare, asigurând astfel confort de neegalat și purtare plăcută. Întrucât transpirația rămâne în burete pentru un timp mai scurt, casca noastră va deveni mai puțin mirositoare.

 


 

 

CONSTRUCȚIE TRIPLU IN-MOLD

Tehnologia In Mold oferă posibilitatea de a injecta învelisul exterior de policarbonat direct în stratul de spumă EPS, înconjurându-l strâns pe acesta de jur împrejur. Rezultatul este o construcție și mai dură, care este extraordinar de rezistentă la loviri, fiind astfel foarte rezistentă la impactele mecanice, dar în același timp și extrem de ușoară. Datorită acestei tehnologii, structura invelișului modelului VENGER și VENGER CROSS este compusă din 3 elemente de policarbonat, care au fost îmbinate în mod invizibil și care alcătuiesc astfel un tot unitar extrem de puternic.

 


 

 

FIXAREA PE CEAFĂ CU CLICHET

Potrivirea perfectă a căștii pe cap este asigurată de sistemul cu clichet RSR 10 rezistent și ultra-ușor, sistem care se aliniază nu doar la circumferința capului, dar prin reglabilitatea verticală și la forma verticală a acestuia.  Rezultatul este poziție perfectă și confortabilă întotdeauna.

 


 

 

VIZIBILITATEA

Pentru proiectanții Rudy Project siguranța cicliștilor este obiectivul primordial. Astfel, toate accesoriile sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte standarde. Mai mult de atât, ochelarii sau căștile au și alt fel de caracteristici de creștere a siguranței. Culorile puternice, vizibile și de la distanță și elementele reflectorizante ajută ca ciclistul să fie vizibil și în condiții meteorologice rele.

 


 

VENGER

VENGER CROSS

  

 

ALTE CARACTESITICI

 

 • sizes: S (51-55 cm), M (55-59 cm), L (59-62 cm)
 • weight: S 220 gramm, M 240 gramm, L 260 gramm (version CROSS plus 20 gramm)
 • cerificate CE 89/686 EEC, EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063
 • 22 orificii de aerisire
 • System Fastex – curea pentru bărbie cu clamă
 • fixare pe ceafă cu clichet RSR10
 • căptușeală schimbabilă și lavabilă
 • un burete normal și unul cu plasă împotriva insectelor (accesorii)
 • burete frontal AIRFRAME
 • structura invelișului triplu InMold
 • un cozoroc schimbabil (doar pentru modelele CROSS)
 • garanție de 1 an