Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

CASCA REVOLUȚIONARĂ – THE WING

 

 

CONFIGURAȚIE REVOLUȚIONARĂ

În urma testelor intensive în tunelul aerodinamic, a stimulărilor de dinamică computațională pe calculator (Computational Fluid Dynamics – CFD) și a diverselor dezvoltări inginerești efectuate împreună cu renumita companie Swiss Side, a fost creată cea mai nouă cască aero, care în cazul diverselor poziții de ședere, oferă o performanță fără compromisuri în timpul competițiilor de triatlon și de ciclism de șosea. Datorită formei revoluționare, casca noastră THE WING oferă nu doar performanță remarcabilă, dar și purtare confortabilă.

 

Datele din tabel au fost furnizate de măsurătorile proprii ale Swiss Side în tunelul aerodinamic. Toate măsurătorile cu specificații diferite au fost efectuate pe doi cicliști diferiți și un manechin, cu corpul și capul în poziție reală. Toate testele au foste efectuate pe manechini statici trunchiați (fără mâini și labele piciorului) pentru a demonstra performanțele căștii cu măsurători repetabile și exacte. Poziția manechinului a fost setată în poziția tipică plată (flat) iar măsurătorile s-au făcut cu două poziții ale capului – în poziția standard a capului, cu un unghi de relativ 45° față de șosea și în poziția joasă a capului, cu un unghi de 60°. Toate măsurătorile au fost efectuate la viteza de 45km/h, în cazul vâturilor laterale în intervalul -20° - +20°.

 


 

 

 

 

 

ISTORIC

În 1993 Rudy Project a creat prima cască aero din lume pentru cicliști, accesibilă pentru toată lumea – aceasta a fost modelul Sweeto. În timpul celor 3 decenii trecute de atunci, cu ajutorul cercetărilor permanente, prin dezvoltarea tehnologiilor și prin colaborarea cu echipele profesioniste, în oferta companiei au apărut căști cu caracteristici aerodinamice din ce în ce mai bune.

 


 

VENTILAȚIE EXCEPȚIONALĂ

Orificiile masive din spate și din partea frontală și configurația căștii asigură circulația neîntreruptă și accelerată a aerului în interior, care astfel răcorește capul ciclistului în mod corespunzător, crescând evaporarea transpirației – fără ca această „ventilație” să obstrucționeze înaintarea ciclistului. 

 


 

 

  

LENTILĂ FRONTALĂ ȘI CAPACE MAGNETICE DETAȘABILE

Datorită capacului magnetic al orificiului de aerisire, ventilația căștii poate fi reglată cu o ușurință nemaiîntâlnită până acum – poți alege dintre configurația complet închisă sau complet deschisă, după nevoile tale.

Maximizând confortul și protecția ochilor tăi, modelul THE WING are ca accesoriu și o lentilă frontală uriașă cu fixare magnetică. Poate fi montată foarte ușor, chiar și cu o singură mână. Iar dacă nu ai nevoie de ea (de exemplu în tranziție), poate fi fixată cu magneți pe suprafața exterioară a căștii, până o montezi înapoi. Calitatea și claritatea optică obișnuită asigură protecția UV excelentă, protecția oculară și vederea neperturbată, ca tu să te poți focusa doar pe obiectivul tău. 

 


 

CARACTERISTICILE CĂȘTII

mărime: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)
greutate: 290 gramm (S-M), 330 gramm (L)
standarde: CE/EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063
orificii de aerisire: 2 bucăți
opțiuni de culoare: Black (mat), White (lucios)
burete: normal, schimbabil
fixare pe ceafă: RSR 10M cu clichet
structura învelișului: InMold

accesorii: 

  • lentilă frontală cu fixare magnetică Laser Black
  • capac cu fixare magnetică pentru orificiul frontal de aerisire
  • sac pentru depozitarea căștii din microfibră


lentile frontale cu alegere opțională:

  • Laser Black (transmisia luminii 9,7%)
  • Transparent (transmisia luminii 90,7%)
  • Multilaser Orange (transmisia luminii 18,1%)


Preț de vânzare: 1668 RON