Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

OCHELARI STELLAR WHITE/SMOKE BLACK

Preţ:
RON466
Dacă comandați acum, o să primiți produsul: 08 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit
Cod articol producător: SP911058-0000

JOGGING 
URBAN ★★★
BEACH SPORT ★★


Ez a szemüveg azoknak lett tervezve, akik olyan napszemüveget keresnek, melyben a sportos teljesítmény és a városi sikk tökéletes elegyet alkot, és ideálisak épp úgy a városi bringás közlekedéshez, mint egy séta során a városban. A Stellar egy olyan termék, amely megváltoztatja az "aktív életmód" kategóriát... A sport világából származó technológiákat használva ezek a napszemüvegek kompromisszumok nélküli minőséget és funkcionalitást kínálnak a stílus feláldozása nélkül.

Descriere

EGY FENNTARTHATÓBB JÖVŐÉRT

India Gujarat régiójában termesztett ricinus bab adja az új keretalapanyagunk, a RILSAN alapját, mely révén környezetbarát és fenntarthatóbb termékek készíthetők. A ricinus babból préselés útján előbb olaj, majd néhány lépés után természetes alapú polimer készül. Ráadásul nem csak könnyedén újrahasznosítható, de előállítása a PA12 polimamid előállításához képest 40%-kal kevesebb energiát igényel és BPA mentes, mely szintén hozzájárul, hogy környezetbarát legyen.

Ezen új anyagból készült keretek az optikai-iparban elvárt tulajdonságok terén az eddig használt Grilamid alapanyagból készült keretekhez hasonlóan teljesítenek – biztosítva a lehető legjobb kényelmet és biztonságot viselője számára.
 

 

TULAJDONSÁGOK

  • 6 bázisgörbületű keret
  • RILSAN alapanyagú keret
  • mikroszálas törlőkendő tartozéka
  • 2 év garancia
  • Made in Italy

 

Ebben a modellben SMOKE polikarbonát lencse van

  • fényáteresztési tartománya: 11% 
  • UV400 védelem
  • UV szűrőkategóriája: 3
  • javasolt felhasználási kondíciók: erős napsütés-borús időjárási körülmények

Általánosságban lencséinkről itt tudhatsz meg többet.

.

.

HASZNOS

MELYIK LENCSE MIRE?
A különböző tulajdonságú lencsék lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb választást, és a cserélhetőség révén pedig gyorsan alkalmazkodhassunk a megváltozott körülményekhez.

BŐVEBBEN
 

HOGYAN TISZTÍTSD?
Hiába a precíz kidolgozás, a fejlett technológiák, és a minőségi alapanyagok, ha nem megfelelően tisztítjuk kedvenc szemüvegünket, könnyen tönkre tehetjük. Íme néhány tipp, hogyan őrizd meg kedvenc szemüveged állagát, miként tisztítsd a lencsédet!

BŐVEBBEN
 

VÁSÁROLJ EREDETIT
Egyre többször találkozni a különböző internetes csatornákon, felületeken márkás termékek hamisítványaival/utánzataival – így kamu Rudy Project szemüvegekkel is. Mivel ezen hamisítványok/utánzatok minősége és kidolgozottsága meg sem közelíti az eredeti Rudy Project termékekét (nem rendelkeznek a szükséges minősítésekkel, vizsgálatokkal), mind a szem- mind az arcvédelmük erősen kétséges!

BŐVEBBEN
 

MITŐL JÓ EGY SPORTSZEMÜVEG?
Sportolás, legyen szó akár könnyed kocogásról/bringázásról, vagy tempósabb futásról/kerékpározásról, megnő a szemünk sérülésének kockázata, felerősödnek a látásunkat zavaró tényezők. Ezeket szemüveg viselésével tudjuk szűrni és csökkenteni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a szemüveg…

BŐVEBBEN

Parametrii

CURBURĂ DE BAZĂquestion_mark 6
MODELquestion_mark ochelari de soare
GREUTATE 21
LUNGIMEA BRAȚELORquestion_mark 140
MĂRIMEA LENTILELORquestion_mark 52×39
AJUSTARE LA NASquestion_mark nu
AJUSTAREA BRAȚELORquestion_mark nu
POSIBILAITATEA DE DIOPTRIZAREquestion_mark nu
POSIBILITATEA DE A SCHIMBA LENTILELEquestion_mark nu
LENTILE FOTOCROMATICEquestion_mark nu
LENTILE POLARIZATEquestion_mark nu
TIPUL LENTILELORquestion_mark Smoke
MĂRIMEquestion_mark mediu
SEXquestion_mark Itt ez nem választható

Posibilități de dioptrizare

Nem dioptriázható!

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului