Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

OCHELARI OVERLAP OLIVE METAL/MULTILASER ORANGE

Preţ:
RON532
Cod articol producător: SP774036-0000

Modelul Overlap extinde și mai mult gama noastră de ochelari de soare eleganți. Rama sa ușoară este o adevărată capodoperă industrială, a cărei formă este atemporală și elegantă - realizată din materie primă naturală, RILSAN.

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2023-11-27

Descriere

PENTRU UN VIITOR MAI SUSTENABIL

Fasolea de ricin cultivată în regiunea Gujarat din India este baza noii materii prime pentru rame, RILSAN, din care se pot produce produse mai ecologice și mai durabile. Bobul de ricin este mai întâi presat în ulei și apoi transformat într-un polimer pe bază naturală. În plus, nu numai că este ușor de reciclat, dar producția sa necesită cu 40% mai puțină energie și este fără BPA în comparație cu producția de poliamidă PA12, ceea ce contribuie și la protejarea mediului.

 

Ramele realizate din acest nou material au performanțe în ceea ce privește proprietățile așteptate în industria optică, asemănătoare cu ramele din materia primă Grilamid utilizate până acum - asigurând cel mai bun confort și siguranță.

 

CARACTERISTICILE RAMEI

  • Ramă din RILSAN
  • Curbură de bază medie (6)
  • Șervețel din microfibră cadou
  • Garanție de 2 ani
  • Made in Italy
     

CARACTERISTICILE LENTILELOR

Imagine optică perfect clară! Lentilele Rudy Project sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, astfel garantând protecție și claritate la cel mai înalt nivel.


În modelul acesta sunt lentile MULTILASER ORANGE

Transmisia luminii: 10%
Categoria de filtru UV: 3
Condiții de utilizare recomandate: for strong light and cloudy weather

Puteți afla mai multe despre lentile AICI.

Posibilități de dioptrizare

Not available

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Etichete: new2023