Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

OCHELARI MAGSTER CRYSTAL/IMPACTX2 PHOTOCHROMIC BLACK

Preţ:
RON756
RON531
Reducere: 30%
Cod articol producător: SN667396MR
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
ACCESORII CORD SPORTURI NAUTICE RED ACCESORII CORD SPORTURI NAUTICE RED
RON59
RX CLIP ON FR70 RX CLIP ON FR70
RON226
ACCESORII CORD NEOPRENE XL ACCESORII CORD NEOPRENE XL
RON29
RX CLIP ON FR76 RX CLIP ON FR76
RON226
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2019-07-26

Descriere

Modelul Magster este pentru campioni, pentru cei cu spririt sportiv. A fost proiectat pentru a putea servi nevoilor sportivilor de performanță și testat pe unele piste care aparțin de concursul Tour de France.

Ochelarii au fost creați cu cele mai noi tehnologii, fiind modele de multisport. Magster îmbină caracteristicele: design exclusiv, ușuritate, dar și rezistență împotriva șocurilor fizice. Este cea mai bună alegere atât pentru sportivi, cât și pentru cei care trăiesc o viață activă, indiferent de activitate sau de condiții meteo. CARACTERISTICILE RAMEI

  • Curbură de bază mare
  • Material Grilamid la mijloc – ajustare magnetică
  • Burete interior care elimină vibrațiile
  • Conducte de ventilație
  • Aderare adecvată și în condiții de umiditate
  • Posibiliatatea de ajustare personificată
  • Lentile care se pot schimba
  • Cu toc de ochelari și cu batistă din microfibre cadou
  • 2 ani de garanție

 

CARACTERISTICILE LENTILELOR

Imagine optică perfect clară! Lentilele Rudy Project sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, astfel garantând protecție și claritate la cel mai înalt nivel.

În modelul acesta sunt lentile IMPACTX2 PHOTOCHROMIC BLACK, fotocromatice și incasabile.

Transmisia luminii: 9-74 %

Categoria de filtru UV: 1/3

Condiții de utilizare recomandate: atât la soare cât și în condiții de vreme nefavorabile

 

Puteți afla mai multe despre lentile AICI.

Posibilități de dioptrizare

Acest model poate fi dioptrizat cu următoarele tehnologii: RX INSERT / RX DIRECT CLIP / RX DIRECT. Aceste tehnologii vă oferă intervale de dioptrii diferite pentru diverse tipuri de utilizare.

Tehnologia INSERT este la un preț mai avantajos din cauza fabricației ușoare; vă oferă un interval de dioptrie destul de larg -7.00 - +5.00*, însă un câmp de vedere periferic mai strâns.

Tehnologia DIRECT CLIP are ca avantaj un câmp de vedere periferic destul de larg, pe lângă faptul că se poate dioptriza doar în intervalul -3.00 - +3.00*.

Tehnologia cea mai performantă de pe piață, numită DIRECT, vă oferă posibilitatea de a alege lentile fotocromatice și incasabile, mono- sau multifocale și compensate de prismă în intervalul de dioptrie -5.25 - +3.50*.


*Intervalele de dioptrie se referă la o valoare medie (dioptrie sferică și cilindrică)! Deoarece aceste intervale sunt vag definite de distanța pupilară și de modelul ochelarilor alese, acestea sunt doar orientative – pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre!


Mai multe despre tehnologiile de dioptrizare 
AICI.

Youtube video