Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

OCHELARI AIRGRIP CRYSTAL GRAPHITE/MULTILASER GREEN

Preţ:
RON484
Cod articol producător: SP434195-0000
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2019-09-03

Descriere

În 2017 se lărgește gama de produse Rudy Project cu un model nou cu ramă plină. Forma clasică a modelului Airgrip ascunde tehnologii moderne și practice. Ideal pentru aventuri zilnice, atât în natură cât și în spațiu urban.

Rama modelului Airgrip are la bază materialul Grilamid care conferă flexibilitate ochelarilor. Curbura de bază mare asigură protecție maximă ochilor, în timp ce ochelarii se ajustează perfect.

Conductele de ventilație din interiorul ochelarilor au fost proiectate astfel, încât să elimine aburile care s-ar putea depune pe suprafața lentilelor, iar din cauza materialului folosit se asigură o aderare perfectă și în condiții de umiditate. În pachetul de start veți primi două tipuri de cauciuc – unul standard, cu conducte de ventilație și unul plin care oferă protecție extra. Cauciucul plin maximalizează protecția ochilor împotriva razelor de soare sau împotriva vântului lateral - este ideal pentru drumeție sau la navigație.
CARACTERISTICILE RAMEI

  • Curbură de bază mare
  • Material Grilamid la mijloc
  • Conducte de ventilație în lentilele și la brațe
  • Cauciucul lateral se poate schimba
  • Cauciuc standard și plin
  • Cu toc de ochelari și cu batistă din microfibre cadou
  • 2 ani de garanție


CARACTERISTICILE LENTILELOR

Imagine optică perfect clară! Lentilele Rudy Project sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, astfel garantând protecție și claritate la cel mai înalt nivel.

În modelul acesta sunt lentile MULTILASER GREEN din policarbonat cu strat metalic:

Transmisia luminii: 16%

Categoria de filtru UV: 3

Condiții de utilizare recomandate: atât la soare cât și în condiții de vreme nefavorabile

Puteți afla mai multe despre lentile AICI.

Posibilități de dioptrizare

Acest model poate fi dioptrizat cu tehnologia RX DIRECT.

Tehnologia cea mai performantă de pe piață, numită DIRECT, vă oferă posibilitatea de a alege lentile fotocromatice și incasabile din intervalul de dioptrie -4.00 - +3.50*.

 

*Intervalele de dioptrie se referă la o valoare medie (dioptrie sferică și cilindrică)! Deoarece aceste intervale sunt vag definite de distanța pupilară și de modelul ochelarilor alese, acestea sunt doar orientative – pentru a alege tehnologia adecvată nevoilor personale, vă rugăm să apelați la ajutorul colegilor noastre!

Mai multe despre tehnologiile de dioptrizare AICI.

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului