Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

STRYM – PROTECȚIE, CONFORT ȘI DESIGN

Iată noua cască STRYM, care a fost proiectată îmbinând în mod perfect protecția corespunzătoare și confortul, în timp ce cu forma ei trendy și cu culorile îndrăznețe cucerește inimile tuturor cicliștilor.


 

Învelișul modelului Strym este fabricat cu tehnologia dublu InMold, astfel încât stratul moale din poliuretan și învelișul dur de policarbonat nu se întâlnesc doar în partea superioară a capului, ci și în spate la ceafă, oferind astfel o protecție mai puternică și mai mare purtătorului. Prin urmare, casca este conformă atât cu standardeler intrernaționale CE/EN, cât și cu CPSC12.03.

Ventilația corespunzătoare este asigurată de cele 16 orificii de aerisire, precum și de canalele de ventilație plasate în interiorul căștii, în spatele orificiilor. Datorită acestora, curentul de aer nu doar intră sub cască, dar se și evacuează împreună cu căldura corpului – asigurând astfel un sentiment răcoros.

În cască se regăsește cel mai nou sistem de fixare pe ceafă cu clichet RSR 10, cu ajutorul căruia se poate realiza reglajul fin al căștii pe cap. Pe lângă bureții antibacteriali, detașabili și lavabili care oferă confort excelent, modelul Strym a fost dotat și cu sistem Airframe (acest strat de burete nu se fixează direct pe învelișul căștii, el se sprijină pe un grilaj distanțator, în spatele căruia poate intra fluxul de aer, precum și în inserția de burete) astfel, buretele frontal se uscă rapid și eficient cu ajutorul ventilației intense.

Datorită design-ului minimalist și compact, graficii moderne, precum și tehnologiilor avansate integrate și prețului excepțional de bun, modelul Strym este alegerea perfectă pentru toți cicliștii.

 


SE POATE PRECOMANDA!

DATA PRECONIZATĂ PENTRU

PRIMA SOSIRE A CĂȘTILOR:

01 SEPTEMBRIE 2018