gtag('consent', 'default', { 'ad_storage': 'denied', 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'analytics_storage': 'denied' });
Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

STARDASH

Greenland Expedition - 2022

 

STARDASH - ochelari multifuncționali - cu un design atemporal și protecție extraordinară a ochilor împotriva razelor solare. Rama, inspirată din stilul clasic de aviator, a fost îmbunătățit cu caracteristici al performanței, astfel încât exploratorii și aventurierii îndrăzneți obțin ochelari care sunt eleganți, dar mai ales confortabili de purtat. În plus, datorită celui mai recent material de bază al ramei, acesta este suficient de durabil, însă și ușor de reciclat.

 PENTRU UN
VIITOR SUSTENABIL

Pe lângă fabricarea produselor de ultimă generație, ne angajăm să reducem impactul asupra mediului. Ochelarii noștri STARDASH, sunt fabricați din cel mai recent material de bază pentru rame. RILSAN un polimer durabil, derivat din plante, fără BPA și regenerabil, care vă oferă performanța, durabilitatea, flexibilitatea și rezistența la impact de care aveți nevoie în timpul sportului.

Puteți citi mai multe despre proiectul nostru Ride to Zero aici. 

 


 

 

CONFORT
EXCELENT

STARDASH oferă cel mai înalt nivel de confort prin puntea nazală și brațele ramei reglabile, acestea fiind învelite cu cauciuc, aderent și în caz de umiditate pe aceste părți. Aceste aspecte îmbunătățesc și mai mult experiența purtării, plus confortul este sporit de designul Power Flow al cadrului. Orificiile din partea superioară și centrală a ramei, asigură un flux suficient de aer, astfel încât șansa de aburire a lentilelor să fie cât mai mică în timpul activităților noastre.

 


 

 

PENTRU
SITUAȚII
EXTREME

Datorită designului specific acest model, beneficiază și de protecție laterală pentru ochi - panourile periferice detașabile oferă o protecție excelentă împotriva vântului sau prafului, precum și a luminilor care distrag atenția, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când nu sunt necesare.

 


 


 

DIOPTRIZARE

Producătorul italian acordă o atenție deosebită celor care necesită corectarea vederii, astfel și STARDASH oferă numeroase soluții dioptriece dezvoltate de Rudy Project. RX INSERT este cea mai simpla si mai veche solutie a producatorului, care ofera utilizare cu o gama mare de dioptrii, cu ajutorul unei insertii montate in interiorul ramei ochelarilor sport.

Puteți citi mai multe despre soluțiile noastre de dioptrie aici. 

 


 

PENTRU
CONDIȚII
MONTANE

Este disponibil și cu lentile de filtrare din categoria 4, concepute pentru condiții de lumină deosebit de puternice și condiții cu radiații UV ridicate - care, combinate cu lentilele cu curbură mare a bazei, designul ramei și panourile periferice, garantează o protecție excelentă a ochilor, în timpul condiţiile montane. Pe lângă tipul de lentile Hi-Altitude, este introdusă și cea mai recentă lentilă - ImpactX2 Photochromic Laser Crimson, oferă protecție de filtru de categoria 2 până la categorie de filtre 4 în „modul activ”, în timp ce – ImpactX sunt incasabile!

 

În primăvara anului 2022, în timpul expediției istorice din Groenlanda, Nóra Vámos și Gábor Rakonczay au traversat insula cu prototipul STARDASH al brand-ului Rudy Project – astfel Nóra a devenit prima femeie maghiară din istorie, care a finalizat acest traseu și nu există înregistrări precednte nici ale echipelor mixte! Suntem mândri că fiabilitatea produselor noastre au contribuit la acest eveniment istoric - în timpul expediției au avut de-a face cu temperaturi de -20 până la -30 °C, radiații UV extrem de ridicate, vânturi puternice și zăpadă.

Puteți citi mai multe despre tehnologia noastră de lentile ImpactX aici.

 


DETAILS

 • curbura de bază mare: 8
 • materialul cadrului: RILSAN
 • orificii pentru ventilație, integrată în ramă
 • punte nazala și brațe cauciucate, aderente și în caz de umezeală
 • brațe reglabile
 • suport nazal reglabil
 • lentile schimbabile
 • posibilitate de înlocuire al cauciucurilor
 • panourile periferice detașabile
 • posibilitate de dioptrizare
 • cutie și șervețel din microfibră
 • Made in Italy
 • garanție 2 ani