Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

MODELE PROIECTATE SPECIAL PENTRU ALERGARE - ALEARGĂ MAI UȘOR ȘI MAI DEPARTE

La proiectarea ochelarilor noștri de sport aspectul primordial este ca ei să ofere cât mai mult confort și protecție oculară cu ocazia utilizării în orice disciplină sportivă. Există însă ramuri sportive, care necesită modele specificate individual pentru atingerea perfecțiunii.

 

 

În urma testărilor intensive cu alergători profesioniști, respectiv datorită experienței dobândite de peste 30 de ani în fabricarea ochelarilor de sport, am creat modelul Propulse, un model special optimizat pentru alergare, care ridică la un nivel superior confortul și protecția oculară – fie vorba de alergare pe teren plat, accidentat sau de jogging.


Ramele acestor modele sunt realizate din Grilamid, extrem de flexibile, rezistent și super ușoare. Brațele și puntea nazală sunt reglabile, dotate cu cauciucări aderente și în condiții cu umiditate crescută. Ventilația excepțională și lentilele adânci (în partea inferioară) constituie o parte importantă, mulțumită acestui lucru sunt considerați cu adevărat specificate alergării.

LENTILE ADÂNCI 
ȘI CONTRASTANTE

Cu ocazia evaluărilor și testelor, dezvoltatorii noștri au ajuns la concluzia că alergătorilor le este foarte important câmpul vizual foarte lat și adânc, care garantează vederea neperturbată și evidențiază detaliile terenului pe suprafață cât mai mare. Pe baza acestor informații, lentilele noastre proiectate special pentru alergare sunt extrem de late și foarte adânci (în partea inferioară), ele îți protejează ochii de fenomenele meteorologice nefavorabile, de razele dăunătoare, evidențiază neregularitățile terenului și scad luminile deranjante. Designul formal împreună cu lentilele colorate ajută foarte mult în observarea terenurilor denivelate și la reducerea luminilor deranjante. La acest tip de nevoi din gama noastră cel mai bine răspund următoarele variante de lentile:

IMPACTX2
PHOTOCHROMIC RED

Datorită lentilelor fotocromatice poate fi utilizat chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice, iar culoarea de bază roșie are un efect de sporire a contrastului, acesta fiind avantajos pe teren.

transmisia luminii17-76%
categorie de filtru: 1-3
protectie UV: UV400
material: NXT

 

MULTILASER
ORANGE

Colorarea sa este avantajoasă atât pe asfalt cât și pe teren, evidențiind denivelările terenului. Datorită tonului său întunecat, poate fi folosit mai ales la soare puternic, dar și slab. Iar stratul său exterior de oxid de metal reduce în mod eficient luminile care distrag atenția.

transmisia luminii: 18,1%
categorie de filtru: 3
protectie UV: UV400
material: polycarbonat

 

 

FORMĂ ERGONOMICĂ
ȘI CONFORT

Nu doar în cazul ochelarilor proiectați pentru alergare, dar și în cazul ochelarilor proiectați pentru alte sporturi, forma ergonomică este o cerință de bază. Dar pentru că nu există două forme ale capului similare, dezvoltatorii sunt puși în fața unei provocări mari în atingerea confortului optim. Din acest motiv, ochelarii de sport Rudy Project destinați alergării oferă două configurații ergonomice:

  • brațele modelelor CUTLINE, RYDON, TRALYX, respectiv TRALYX SLIM, TRALYX PLUS, TRALYX PLUS SLIM și KEYBLADE sunt reglabile, astfel prin curbarea lor la forma și în direcția potrivită puteți obține confortul dorit. 

  • brațele modelelor PROPULSE și DELTABEAT urmăresc forma unui cap obișnuit, prin configurația flexibilă, căptușită, precum și prin potrivirea naturală, fără presiuni deranjante și fără presiunea inconfortabilă asupra capului, compensează diferențele de formă.

 

VENTILAȚIE
MAXIMĂ

Modelele noastre concepute pentru alergare au orificii de ventilație suplimentare care asigură dezaburirea continuă a suprafeței interioare a lentilei și astfel o vedere neobstrucționată.

  • în lentilele, rama și brațele modelelor TRALYX, TRALYX PLUS, DELTABEAT și PROPULSE se regăsesc asemenea orificii de ventilație 

  • în cazul modelelor CUTLINE și RYDON RUNNING am adăugat asemenea orificii doar în lentile 

  • iar modelele KEYBLADE RUNNING au în plus un design special, Power Flow vertical, care constă în faptul că în mijlocul cadrului există orificii de ventilație verticale

 


MODELE

SPECIFICE ALERGĂRII

CUTLINE

Combinând un design de ramă care înconjoară fața cu lentile largi, realizate cu tehnologii avansate și filozofia neschimbată Rudy Project de mai bine de 30 de ani, Cutline este considerat o adevărată capodoperă, un următor pas demn în evoluția ochelarilor fabricați de producătorul italian.

 

DETALII

 

TRALYX //SLIM

Esența a 30 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea ochelarilor de sport este concentrată în acest tip de ochelari - un cadru ultra-ușor, ventilație de neegalat prin tehnologia PowerFlow, confort extrem și protecție a ochilor în calitate Rudy Project. Desigur,  personalizabil.

 

DETALII

TRALYX PLUS //SLIM

Am recreat ochelarii noștri de sport, populari și emblematici, care, cu ventilația excepțională și protecția ochilor, au fost până acum un model lider pe piața ochelarilor de sport. Acum au lentile mai adânci și mai largi, brațe reglabile pe toată lungimea feței, păstrând în același timp proprietățile superioare suplimentare. Va fi disponibilă și o versiune de cadru bazată pe Graphene și, bineînțeles, diopterabilă.

 

DETALII

 

PROPULSE

Datorită cadrului ultra-ușor și a geometriei care înconjoară complet capul, oferă o potrivire perfectă cu aspect natural. Datorită lentilelor sale speciale, proiectate profund, de calitate premium, oferă o protecție remarcabilă a ochilor și o vedere neobstrucționată, în timp ce orificiile mari de aerisire permit circulația aerului, asigurând dezaburire constantă. Desigur, personalizabil!

 

DETALII

RYDON RUNNING

În spatele formei clasice a modelului Rydon, se află tehnologii avansate de confort și siguranță, numeroase variante de diopterabilitate, precum și posibilitatea de personalizare, datorită cărora acesta este unul din cele mai populare modelele ale noastre, fiind utilizat pe teritoriul a multor domenii . Cu lentilele perfecționate, destinate alergării a devenit și mai versatil. Este personalizabil!

 

DETALII

 

KEYBLADE RUNNING

Ochelarii Keyblade duc confortul la următorul nivel: combinând o dezvoltare proprie și unică, numită Vent Controller cu sistemul de ventilație Vertical Power Flow, am creat cea mai eficientă ventilație de până acum - asigurând o dezaburire perfectă și o senzație întotdeauna confortabilă. Brațele și suportul nazal ajustabil individual după mărimea feței, rama ultra ușoară,  extrem de puternică din Grilamid și lentilele de calitate premium împreună vă garantează confortul și protecția ochilor de neegalat!

 

DETALII

 

 

CORECȚIA VEDERII
NU ESTE UN OBSTACOL

Vă oferim 5 variante diferite de ochelari diopterabili, astfel problema corecției vederii nu mai constituie un obstacol. Din contră, veți avea posibilitatea de a vă bucura de ochelarii Dvs. de sport care oferă protecție și confort în același timp. Puteți citi mai mult despre acest lucru aici!