Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PROTERA – CASCĂ NOUĂ ALL MOUNTAIN, TRAIL ȘI ENDURO

O combinație între tehnologie, confort și design funcțional, exclusiv pentru utilizare pe mountain bike.

 

Cu sezonul 2017/2018 Rudy Project a intrat într-o nouă eră. Chiar dacă și până acum utilizabilitatea multisport a fost un aspect important pentru designerii și inginerii producătorului italian – ochelarii și căștile fiind deasemenea potrivite pentru ciclism pe asfalt și montan – în urma evoluției disciplinelor sportive și în urma schimbării nevoilor utilizatorilor, au luat ființă segmente ale ciclismului,  în care s-au diferențiat în mod drastic nevoile sportivilor. Un brand lider pe piață, cum este Rudy Project, trebuie să ia în considerare și să urmărească aceste aspecte. Exact din acest motiv a apărut prima cască specială pentru ciclism de trail și all mountain, Protera si Protera Plus.

 


VENTILAȚIE EXCEPȚIONALĂ

Ventilația este o funcție de bază la toate căștile. Transferul corespunzător de căldură și sentimentul de cap răcoros au un rol important în ceea ce privește confortul și performanța. Din acest motiv, dezvoltatorii Rudy Project acordă atenție sporită pentru obținera unei ventilații bune – având grijă ca factorii de protecție să nu se deterioreze. Astfel, și în modelele Protera si Protera Plus a fost încorporat sistemul de ventilație Flow Trough, datorită căruia fluxul de aer care intră prin orificiile frontale poate circula ușor, în mod continuu, și este eliminat prin orificiile din spate ale căștii împreună cu căldura emanată de capul nostru. 

 BURETELE-AIRFRAME

Pe lângă buretele antibacterial, detașabil și lavabil care oferă un confort excelent, în cască se găsește și sistemul Airframe, datorită căruia buretele frontal nu este prins direct de structura învelișului, ci printr-un distanțator cu grilaj. Astfel, căptușeala de burete se usucă și în timpul purtării, asigurând evaporarea eficientă a transpirației și reducând șansa de a dobândi un miros neplăcut.

 


STRAP QUICK-CHANGE

Datorită sistemului nou de fixare al curelelor ușor de utilizat, cureaua căștii a devenit schimbabilă ușor și rapid. Cu un singur click devine ușor de curățat, alegând din diferitele opțiuni de culoare ușor personalizabil, sau în cazul în care s-a uzat, poate fi ușor schimbat. Acest nou sistem se regăsește în prezent doar la modelele Protera și Central.

 


CONFORT EXCELENT

Buretele reprezintă un punct critic al căștii. Oricât de minor ar părea acest aspect față de produsul complet, pentru că intră în contact cu capul nostru, are un rol foarte important în asigurarea confortului. În toate căștile Rudy Project, și în modelul Protera si Protera Plus, vei găsi burete antibacterial cu uscare rapidă, moale și prietenos cu pielea, care se poate detașa, spăla sau schimba foarte ușor.

 


 

 

 

PROTECȚIE EXTRAORDINARĂ

Protera si Protera Plus oferă protecție masivă chiar și în cazul situațiilor mai extreme. Datorită tehnologiei triplu InMold, spuma EPS nu este acoperită de înveliș dur doar în partea exterioară, dar și în interior și chiar și în spate și dedesubt! Din cauza domeniului de utilizare speciale de AM/TRAIL/ENDURO, partea din zona cefei și cea de la tâmplă se întind mai jos, oferind astfel protecție suplimentară purtătorului. 

 


COMPATIBILITATE GOGGLE

Varianta nouă a modelului Protera Plus este complet goggle-compatibilă datorită cozorocului pliabil și dispozitivului de fixare pentru bandă. Cu ajutorul primului putem împinge ochelarii (când nu sunt folosiți) sus, sub cozoroc, iar cel din urmă ne ajută să nu ne pierdem ochelarii.

 


 

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

opțiuni de mărime: S-M (55-58cm), L (59-61cm)
greutate: S-M 320 / 360 gramm, L 340 / 370 gramm (Protera / Protera Plus)
standarde: CE/EN 1078, CPSC 12.03
orificii de ventilație: 18 bucăți

 

  • tehnologie Triple InMold
  • fixare pe ceafă cu sistem RSR9
  • fixare pe ceafă în 3 poziții pe verticală
  • vizor reglabil și schimbabil
  • formă proiectată expres pentru utilizare mountain bike
  • parte frontală Airframe
  • închidere (curele laterale) Divider Pro
  • 1 bucată burete de schimb
  • 1 bucată burete de schimb cu plasă împotriva insectelor
  • 1 an garanție