Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PROPULSE - OCHELARI CU TEHNOLOGIE DE VÂRF SPECIAL PENTRU ALERGĂTORI

La proiectarea ochelarilor noștri de sport aspectul primordial este ca ei să ofere cât mai mult confort și protecție oculară cu ocazia utilizării în orice disciplină sportivă. Există însă ramuri sportive, care necesită modele individual specificate pentru atingerea perfecțiunii.


 

În urma testărilor intensive cu alergători profesioniști, precum și datorită experienței dobândite de peste 30 de ani în fabricarea ochelarilor de sport, am creat modeulul Propulse, un model special optimizat pentru alergare, care ridică la un nivel superior confortul și protecția oculară – fie vorba de alergare pe teren plat sau accidentat sau de jogging.

 

Datorită ramei ultra ușoare, precum și formei care înconjoară complet capul, oferă o potrivire perfectă și naturală, fără orice efect deranjant sau fără presiune asupra capului. Datorită punții nazale și brațelor personalizabile și reglabile precum și a cauciucărilor Hi-Grip de pe acestea, oferă o potrivire excepțional de stabilă cu fața!

 


 

LENTILE PENTRU ALERGARE ÎN ORICE CONDIȚII

Lentilele speciale de calitate premium cu o configurare mai joasă, proiectate în mod expres pentru alergare, oferă protecție oculară excepțională și vedere nepreturbată, în timp ce datorită orificiilor imense de ventilație intră o cantitate de aer suficientă, asigurând astfel purtarea confortabilă, fără aburire. Prin lentilele de calitate înaltă, optimizate pentru alergare, Propulse combină protecția oculară extraordinară și experiența optică excelentă. Pentru ochelari sunt disponibile lentilele revoluționare ImpactX2 incasabile și fotocromatice – cu ajutorul cărora obținem în orice parte a zilei și în orice condiții meteorologice vedere neperturbată și protecție oculară maximă, fără schimb de lentile!

 

IMPACTX2 BLACK

transmisia luminii: 9-74%
categoria de filtru1-3
protecție UV: UV400
material: NXT, incasabil

 

IMPACTX2 RED

transmisia luminii: 17-76%
categoria de filtru1-3
protecție UV: UV400
material: NXT, incasabil

 

LASER BLACK

transmisia luminii9,7%
categoria de filtru3
protecție UV: UV400
material: policarbonat

 

SMOKE 

transmisia luminii22,3%
categoria de filtru2
protecție UV: UV400
material: policarbonat

 

TRANSPARENT

transmisia luminii90,7%
categoria de filtru0
protecție UV: UV400
material: policarbonat

MULTILASER RED

transmisia luminii12,8%
categoria de filtru3
protecție UV: UV400
material: policarbonat

MULTILASER ORANGE

transmisia luminii18,1%
categoria de filtru3
protecție UV: UV400
material: policarbonat


VEZI AICI lentilele Propulse.

 


 

DISPONIBILE ȘI CU CORECȚIA VEDERII

Modelul Propulse poate fi dioptrizat în 2 feluri: cu soluțiile RX INSERT și RX DIRECT. Aceste soluții oferă intervale de dioptrizare și domenii de utilizare diferite.


RX DIRECT

Alege cea mai avansată tehnogie de lentile din lume în momentul de față, prin care lentilele cu curbură mare de bază – de 8 – sunt complet dioptrizate și cu compensare de prismă pe toată secțiunea transversală! Există posibilitatea de a le solicita și în variantă fotocromatică sau polarizată.

 

Avantaj
protecție oculară excepțională, câmp vizual periferic extra larg, nu este nevoie de inserție suplimentară, și în variantă fotocromatică

Dezavantaj
preț mai ridicat

Intervalul maxim de dioptrii
-4.25 - +3.00*

*Intervalul se referă la valoare dioptriilor și valoarea cilindrului împreună!
*Intervalul se poate schimba în funcție de distanța pupilară, din acest motiv cere întotdeauna părerea colegului nostru!

De ce ai nevoie dacă îți dorești o astfel de soluție?
Pentru că aceste lentile pot fi fabricate doar în Italia, te rugăm să te consulți cu colegii noștri!

 RX INSERT

Poate fi inserată în spatele lentilelor, printr-un adaptor aplicat pe ramă. Această inserție dioptrizată (clip on) se integrează strâns în ramă, în spatele lentilelor ne-dioptrizate (plano). Sistemul „easy-in, easy-out” brevetat face posibil montarea și demomntarea ușoară. Pentru inserția dioptrizată (clip on) nu este nevoie de producție de lentile cu suprafață tratată special, întrucât lentilele ochelarilor rămân și le protejează de impactele externe, minimalizând astfel costurile. Mai mult de atât, în inserție se introduc doar lentile dioptrizate cu curbura de bază de 6, fapt care scade și mai mult costurile de producție!

Avantaj
preț avantajos, producție ușoară, interval mare de dioptrii, înlocuire ușoară în caz de schimbări

Dezavantaj
vedere periferică mai limitată, ramă puțin mai îndepărtată de la față

Intervalul maxim de dioptrii
-8.00 - +7.00*

*Intervalul se referă la valoare dioptriilor și valoarea cilindrului împreună!
*Intervalul se poate schimba în funcție de distanța pupilară, din acest motiv cere întotdeauna părerea colegului nostru!

De ce ai nevoie dacă îți dorești o astfel de soluție?
În afară de ochelari, doar de o inserție (clip on) FR700000.

Fotografiile din tabel sunt doar ilustrații!

 

AFLĂ MAI MULTE despre soluțiile noastre de dioptrizare!

 


CARACTERISTICI GENERALE

greutate: 26 grame
mărime lentile: 75x48 mm
brațe ochelari: 126 mm
mărimea punții: 11 mm
curbură de bază: 8

  • ramă pe bază de Grilamid
  • punte nazală reglabilă
  • cauciucări aderente și în condiții de umiditate
  • piese de schimb înlocuibile
  • ventilație excepțională
  • lentile schimbabile
  • Custom Kit disponibil (1 pereche de cauciucuri pentru brațe, 1 buc caciuc pentru puntea nazală)
  • sac din microfibră cadou
  • dioptrizabil în mai multe feluri (vezi mai sus)

 

 

SĂ FIE UNIC CA TINE

Și ochelarii noștri Propulse sunt personalizabile, prin care pot fi ajustate nu doar la utilizare dar și la stilul tău! Alege o culoare din Custom Kit-uri – pachetel conținând o punte nazală, o pereche de cauciucuri pentru brațe și o unealtă multifuncțională, precum și o pereche de lentile – din care sunt disponibile 7 variante diferite și printr-o asamblare ușoară poți personaliza foarte ușor ochelarii tăi!

 

CUSTOM KIT

BLACK

RED FLUO

RUBIN

SILVER

BLUE AVIO

RED

   

 

AICI GĂSEȘTI Custom Kit-urile Propulse.