Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu

IMPACTX O LENTILĂ PENTRU ORICE SITUAȚIE

Dacă nu îți place să porți cu tine mai multe lentile pentru a le putea schimba în situații diferite și pentru a fi mereu pregătit...Dacă ești activ de la răsărit până la apus, atât pe vreme însorită cât și înnorită...am găsit soluția pentru viziunea perfectă în oricare parte a zilei, în toate condițiile meteorologice.


linkuri
IMPACT X | SPECIFICAȚII | VARIETĂȚI


 

CE ESTE
IMPACTX?

Este o lentilă realizată din polimer cu rezistență la refracție și impact ridicat, cu puritate optică ridicată, combinată cu cea mai avansată tehnologie de întunecare a luminii.

Baza lentilelor ImpactX este o familie de polimeri optici poliuretanici brevetați numiți NXT® transparenți și incasabili, dezvoltat inițial pentru armata SUA - un material utilizat în ușile cabinei aeronavelor, precum și în parbrizele pentru elicopterele Apache.


 


GARANTAT
INCASABIL

Acest material nu este susceptibil de rupere de tensiune, făcându-l incasabil și conform cu ANSI Z87.1+ * și, spre deosebire de materialele din policarbonat și poliamidă, nu reacționează cu substanțe chimice sau solvenți (cum ar fi acetonă sau alcool metilic). Având o temperatură ridicată, stabilitate și fără distorsiuni fizice sau optice chiar și atunci când sunt expuse la 80°C.

După mulți ani de cercetare și dezvoltare, inginerii Rudy Project au reușit să adauge o tehnologie auto-dezvoltată de întunecare a luminii acestui material cu proprietăți extraordinare, oferind o experiență și un confort inedit. Astfel, familia lentilelor IMPACTX s-a născut în 2006, a doua generație din care, cu un timp de răspuns îmbunătățit și o gamă de lucru și mai largă, a sosit în 2015.

 • *ANSI Z87.1 este un standard național american care include cerințe de bază pentru protecția ochilor și a feței, necesitatea de a minimiza și elimina daunele cauzate de expunerea fizică externă și rezistența la influențe chimice, cum ar fi pentru uz militar. Adăugarea unui „+” la standard necesită rezistență la impacturi chiar mai stricte și mai dure. Prin urmare, lentilele cu această clasificare standard, cum ar fi și lentilele ImpactX, sunt potrivite și pentru tir sportiv!

 


 

CARACTERISTICI
DE ÎNTUNECARE
EXTRAORDINARE

A doua generație de lentile IMPACTX este activată în mare parte dintr-o stare aproape clară și se întunecă în intervalul de transmitere a luminii de până la 9-74% - asigurând astfel o viziune neobstrucționată în aproape orice moment al zilei și în toate condițiile meteorologice.

În plus, este cea mai rapidă tehnologie de întunecare a luminii disponibilă astăzi! Lentilele sunt, desigur, fără distorsiuni, au o puritate optică ridicată și protecție UV400.


 

DESPRE MATERIAL

Lentilele IMPACTX sunt cu 16% mai ușoare decât cele din CR-39 și cu 10% mai ușoare decât cele din policarbonat. Au un indice de refracție, tensiune internă și împrăștiere a luminii mai redus decât lentilele din alte materiale! Oferă o viziune clară, o experiență vizuală de calitate, reducând refracția „curcubeu”.

 • densitate: 1,11 grame/cm3 (1,22 grame/cm3)
 • indice de refracție: 1,53 (1,59)
 • Număr Abbe: 45 (29)
 • rezistență chimică: bună (slabă)
 • sensibilitat la fractură: rezistentă (sensibilă)
 • protecție UV: UV400 (UV400)

  (datele între paranteze se referă la lentile din policarbonat)

 

VARIETĂȚI
DE LENTILE

Lentilele ImpactX sunt disponibile în ochelari (faceți clic și vizualizați-le pe toate) sau ca lentile separate (faceți clic aici), astfel încât ochelarii de sport Rudy Project cumpărați anterior pot fi folosiți și cu aceste tipuri de lentile.

 

 • luminous transmittance
  Indică cantitatea de lumină pe care o transmite lentila din 100% din lumina care vine în ochii tăi! Datele de transmitere a luminii sunt realizate în conformitate cu standardele europene STANDARD EN 1836: 2005 + A1: 2007 și AMERICAN STANDARD ANSI Z80.3-2010!

   
 • filter category, categoria de filtru 
  0 – 80-100% transmisie de lumină: pentru uz interior
  1 – 43-80% transmisie de lumină: pentru foarte puțină lumină
  2 – 18-43% transmisie de lumină: pentru condiții de lumină medie
  3 – 8-18% transmisie de lumină: pentru lumină puternică
  4 – 3-8% transmisie de lumină: intensă, pentru condiții de lumină extreme, nu este potrivită pentru conducere