Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

EGOS

EGOS

Testat la Tour de France, cu soluții tehnice de pionierat pentru confort remarcabil, ventilație și protecție excelentă a capului.
CONCEPUT PENTRU
VENTILARE OPTIMĂ
CONFORT ȘI PROTECȚIE

Team Bahrain Victorious, ca partener în cooperare strânsă cu compania Rudy Project, a fost prima din lume care a concurat în cursa din Tour de France 2022, în noua cască Rudy Project din 2023, modelul EGOS - acesta find testata și în cadrul competitiv, care este lansată la nivel global în această toamnă.

Casca EGOS a fost proiectata si fabricata pentru a oferi cea mai optima ventilatie, confort si protectie a capului.

  


 CARCASĂ DIN
SPUMĂ DIN DOUĂ
COMPONENTE

Structura internă a căștii este alcătuită din spumă din două componente diferite, care are o dublă funcție: pe de o parte, datorită formei astfel create, am realizat o ventilație mult mai bună în partea superioară a căștii, care oferă astfel și confort. Pe de altă parte, partea mai moale, cu densitate mai slabă, are proprietăți de absorbție a energiei de impact mai mare, ceea ce mărește  protecția capului și are ca rezultat, de asemenea, o greutate mai mică.

Stratul exterior, dur de policarbonat al căști EGOS formează o unitate cu structura interioară folosind tehnologia triplă InMold, care mărește și mai mult unitatea structurală a căștii, precum și durabilitatea acesteia.

 


PROTECȚIE
EXTRAORDINARĂ

Un factor important pentru dezvoltatorii Rudy Project în dezvoltarea căștii este de a obține cea mai înaltă protecție posibilă a capului și de a le consolida prin standarde internaționale - cum ar fi standardele CE sau CPSC. Din acest motiv, casca noastră EGOS a obținut ratingul de siguranță CEN TC 158 / WG11. Acest test a fost dezvoltat de Comitetul European pentru Standardizare și măsoară în mod specific proprietățile de absorbție a energiei al căștilor împotriva efectelor tangențiale (unghiulare), ceea ce este foarte important pentru protecția capului.

 


WG11 RAPORT DE ÎNCERCARE DE IMPACT DE ROTAȚIE


- teste oblice la un unghi de 45 ° de-a lungul axelor X, Y și Z
- viteza de impact 6 m / s
- 80 șmirghel de aluminiu cu suprafață închisă
- accelerometru pe trei axe + n.3 ARS
- coeficientul nominal de frecare al formei capului 0,3
- forma capului din seria EN960
- măsurători efectuate: vârfuri de rotație și accelerație liniară, HIC, BRIC

 

 

Protocolul de testare a impactului rotativ WG11 este utilizat de Rudy Project, cu corpuri acreditate pentru a testa și măsura performanța căștii. Baza de conformitate pentru acest test este gradul de leziuni cerebrale post-cădere determinat de algoritmul BRIC (Brain Injury Criterion), care ar trebui să fie mai mic de 0,68.

 
CATARAMĂ
MAGNETICĂ CU
NOUL SEPARATOR

Catarama magnetică pentru barbie asigură o desfacere și o fixare mai rapidă și mai sigură. Tehnologia și cataramele FidLock au fost deja dovedite în multe sporturi, iar acum sunt disponibile și în noua cască de la Rudy Project.

Noul separator de curele în formă de T trebuie ajustat o singură dată, după aceea rămâne ferm pe loc, nu alunecă și datorită designului său, lasă mai mult spațiu în jurul urechilor noastre, oferind astfel o senzație mult mai confortabilă.

 


CONFORT
ASCUNS

Deoarece căptușeala pentru frunte AIRFRAME nu este atașată direct de cască, căptușeala este bine ventilată, astfel încât se usucă extrem de rapid, asigurând o purtare confortabilă chiar și în situații mai calde. În plus, datorită transpirației rămase în burete pentru un timp mai scurt, casca noastră devine mai puțin mirositoare.

 


AJUSTARE
SIMPLĂ
ȘI RAPIDĂ

Noul clichet RSR11, cu o greutate redusă, se așează confortabil în jurul capului. Rotița de ajustare are un strat anti-alunecare, astfel încât poate fi folosită cu ușurință în toate situațiile.

De asemenea, sistemul poate fi reglat și vertical în mai multe poziții, astfel casca poate fi adaptată la diferite forme ale capului.

 


SPECIFICAȚII
 

mărimi: S (51-55 cm), M (55-59 cm), L (59-63 cm)
greutate:
 S 230 grame, M 250 grame, L 280 grame

standarde: 
CE/EN 1078, CPSC 12.03, WG11

orificii de aerisire:
 23 bucăți

structură:
 spumă din două componente, triple InMold

airframe:
 Da

cureaua de bărbie:
cu cataramă magnetică FID LOCK

ajustare la ceafă: 
RSR11, cu reglaj pe verticală, si clichet

burete: 
schimbabil

accesorii:
 un set de burete normal și un burete cu plasă împotriva insectelor, un sac din microfibră