Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

DEFENDER – INSPIRAT DIN TRECUT, CONSTRUIT PENTRU VIITOR

Ochelari cu aspect care invocă trecutul, dar care înglobează deja viitorul. Debutează noii ochelari de sport Rudy Project ai sezonului 2019, modelul DEFENDER.

 

 

În anul 1992 a apărut pentru prima dată modelul AGRESSOR, care în timp scurt a devenit modelul iconic al companiei italiene. Modelul DEFENDER care debutează acum a fost realizat pe baza inspirației modelului vechi, dar el incorporează cele mai moderne și mai dezvoltate tehnologii, oferind în acest fel purtătorului confort și protecție oculară de neegalat.

VENTILAȚIE

Datorită lentilei late shield, asigură un câmp vizual periferic și orizontal extrem de larg, în timp ce ne protejează ochii de vânt și de diferitele elemente meteorologice. Și modelul DEFENDER este dotat cu tehnologia PowerFlow, astfel, mulțumită orificiilor de aerisire de pe ramă, brațe și lentilă, ventilația excepțională asigură confortul și vederea clară de neegalat Rudy Project.

CONFORT

Brațele și puntea nazală ale modelului DEFENDER sunt reglabile și cauciucate pentru o aderență și în condiții de umiditate, oferindu-ți o purtare stabilă și confortabilă în orice condiții – astfel îți poți focusa toată atenția asupra performanței tale. În plus, aceste accesorii sunt schimbabile, asigurând ca ochelarii tăi rămână confortabili pentru mult timp.

PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ ȘI PERSONALITATE

Datorită tehnologiei Bumpers, marginile lentilelor ochelarilor tăi preferați primesc protecție suplimentară împotriva deteriorării și îți apără fața de la rănirile nedorite în cazul unui accident – cu toate acestea îi poți adapta la propriile tale preferințe, alegând din opțiunile de diferite culori.

VEDERE PERFECTĂ ÎNTOTDEAUNA

Pe lângă numeroasele lentile RP OPTICS diferite, de calitate și claritate optică excepțională, sunt disponibile și lentilele ImpactX, realizate cu tehnologia cea mai avansată, garantat incasabile și fotocromatice, care se închid la lumină într-un spectru de lucru extrem de larg. În orice moment al zilei și în orice condiții meteorologice acestea îți oferă vedere adecvată, fără a schimba lentilele!
 


MATERIAL REVOLUȚIONAR

După ani întregi de dezvoltare, la câte o variantă a modelelelor DEFENDER și TRALYX debutează noul nostru material pentru rame, care este unul dintre cele mai revoluționare materiale din lume în momentul prezent.  Graphene-ul este mai ușor decât carbonul, dar mai rezistent decât diamantul! Acest material are caracteristici multifuncționale unice: durabilitate extremă, rezistență la zgârieturi și stabilitate excepțională.  Materialul este gri închis polizat, pe suprafața lui se poate observa modelul structurii materialului cu ochiul liber, care este unic la fiecare model.

 

CARACTERISTICI

 

 • ramă din material Grilamid sau Graphene
 • model de ramă cu curbură de bază mare, de 7
 • brațe și punte nazală reglabile pe față
 • cauciucări schimbabile și aderente și în condiții de umiditate
 • margini protectoare pentru lentile schimbabile – tehnologie Bumpers
 • lentile schimbabile – printre care și lentilele incasabile, fotocromatice ImpactX
 • personalizabil – cauciucări pentru puntea nazală și brațe, logo-uri pentru brațe și logo central în Custom Kit
 • garanție completă de 2 ani
 • accesoriu toc rigid
 • accesoriu săculeț din microfibră
 • dioptrizabil – cu ajutorul tehnolgiei RX INSERT, oferă fezabilitate ușoară, rapidă și accesibilă pentru spectrul de dioptrii -8.00 - +7.00*

 

*Spectrul de dioptrii este doar informativ, prin care se înțelege dioprtrie+cilindru și depinde foarte mult și de distanța pupilară. Datorită acestui fapt, cere de fiecare dată sfatul colegilor noștri!