Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PACK OCHELARI TRALYX SLIM MERLOT/MULTILASER RED +LENS CLEANER +NECK GAITNER RAIDLIGHT MASK MOUNTAIN PINK

Preţ:
RON896

Am creat acest pachet special pentru doamne, domnișoare și fete. Pe lângă unul dintre cei mai buni ochelari ai noștri se acompaniază fularul 2 în 1 a companiei French Raidlight care face acest pachet irezistibil. Masca ușoară și confortabilă face parte din categoria primă, cu sarma metalica pe nas, poate fi folosit oriunde unde este necesar acest echipament de protectie!

Cod articol producător: PK21SP46AC08RL-1
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2021-11-29

Descriere

OCHELARI RUDY PROJECT TRALYX SLIM MERLOT/MULTILASER RED
În acest model se uneşte esenţa unei experienţe mai mult de 30 de ani în fabricarea şi proiectarea ochelariilor de sport – recomandat pentru oameni cu faţă mai îngustă. Tralyx Slim  este ultra uşoară având comfort şi protecţie oculară extraordinară şi calitate de Rudy Project inedit. Caracteristicile MULTILASER RED lentilelor: 10,8% transmisia luminii, UV400 védelem, categoria de filtru 3.


RUDY PROJECT LENS CLEANER
Curăță lentilele tale în mod corespunzător! Datorită compoziției speciale a soluției de curățare oferite de Rudy Project, aceasta nu doar curăță fără urme impuritățile depuse pe lentile, dar formează și un strat provizoriu antistatic și de antiaburire pe suprafața lor!


NECK GAITNER RAIDLIGHT MOUNTAIN MASK 2EN1 PINK
Utilizează-l ca fular când e răcoare sau chiar ca o mască când e nevoie! Este fabricat dintr-un material ușor și plăcut, se usucă repede, poate fi spălat și refolosit. Cu bretele flexibile din oțel inoxidabil la nas.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului