Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PACK CASCA RUSH GREY/TITANIUM (L) +OCHELARI PROPULSE LIGHT GREY/MULTILASER YELLOW

Preţ:
RON1.013

Pachetul nostru „COOL RIDER” conține una dintre cele mai populare căști și ochelari pentru sport într-o combinație capricioasă de culorea gri.

Cod articol producător: PK21HL57SP62-2
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2021-11-29

Descriere

CASCA RUSH GREY/TITANIUM
Este cea mai bună alegere pentru cei care caută performanță și economie în același timp. Modelul Rush, prin tehnologia InMold, vă oferă protecție și rezistență absolută împotriva șocurilor fizice extreme, cu toate că greutatea lui rămâne sub 300 de grame. Prin tehnologia HeadRing, acesta este ajustabilă la orice formă a feței, asigurând confort și calitate.OCHELARI PROPULSE LIGHT GREY /MULTILASER YELLOW
Datorită ramei ultra ușoare, precum și formei care înconjoară complet capul, oferă o potrivire perfectă și naturală, fără orice efect deranjant sau fără presiune asupra capului. Datorită punții nazale și brațelor personalizabile, reglabile, precum și ale cauciucărilor Hi-Grip de pe acestea, oferă o potrivire excepțional de stabilă pe față! Lentilele speciale de calitate premium cu configurație mai joasă oferă protecție oculară perfectă și vedere nepreturbată, în timp ce datorită orificiilor imense de ventilație intră o cantitate de aer suficientă pentru o aerisire de neegalat. Bineînțeles, pot fi dioptrizați în mai multe feluri! Caracteristicile Multilaser Yellow lentilelor: 10% transmisia luminiicategoria de filtru 3.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului