Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

PACK CASCA BOOST PRO BLACK (S-M) +LENTILE SMOKE FLIP-UP

Preţ:
RON1.270

Pachetul nostru „AERO” este conceput pentru cicliștii de șosea, triatlon sau pe piste ale căror scop este de a obține cel mai bun timp posibil.

Cod articol producător: PK21HL69LH10-1
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2021-11-29

Descriere

CASCA BOOST PRO
Capodopere aerodinamice cu un design unic și funcțional. Deși scopul este de a menține factorul aerodinamic la minimum, acesta este bine ventilat în ciuda designului închis. Are o rezistență la aer cu aproape 20% mai mică față de căștile tradiționale de șosea, datorită designului său punctul de presiune este deplasat, astfel reduce sarcina pe gât cu 65%! Capacul de aerisire frontal Adaptable Air Control poate fi îndepărtat oricând cu ușurință, dacă vremea o permite. Construit pe sistemul brevetat Vortex Killer, Boost Pro este extrem de eficient în reducerea vârtejurilor de aer din spatele gâtului, astfel crescând eficacitatea. Clichetul poate fi reglat și vertical. Este un accesoriu de bază.


LENTILE SMOKE FLIP-UP
Unica lentilă de balast care oferă protecție vizuală completă a feței și rezistență redusă la aer – prin sistemul inteligent magnetic flip-up poate fi atașat cu ușurință la cască și deschis în orice moment. Caracteristicile Smoke lentilelor: 10,8% transmisia luminii, UV400, categoria de filtru 3.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Etichete: blackfriday, helmet, pack