Pentru a asigura bunā funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.Asa iți pregătim oferte mai bune. 
Produse Meniu

NOUTĂȚILE ANULUI 2019

Sosește noul sezon și împreună cu el mai multe modele noi în oferta noastră de ochelari și căști. Am făcut pentru voi un sumar al acestor noutăți.


OCHELARI
 | CĂȘTI

 

 

 

DEFENDER

Inspirat din trecut, construit pentru viitor... În anul 1992 a apărut pentru prima dată modelul AGRESSOR, care în timp scurt a devenit modelul iconic al Rudy Project. În cei 25 de ani trecuți de atunci, producătorul italian a dezvoltat numeroase tehnologii și soluții revoluționare folosind noi materiale. Modelul DEFENDER, care debutează acum, a fost realizat pe baza inspirației modelului vechi, în timp ce el încorporează cele mai moderne și mai dezvoltate tehnologii ale zilelor noastre pentru a oferi purtătorului confort și protecție oculară de neegalat.

➜ MAI MULTE INFORMAȚII


  

RYDON

Modelul RYDON a debutat de mai bine de 10 ani. În această perioadă a devenit bestseller-ul ochelarilor de sport Rudy Project datorită confortului, protecției excepționale și formei adaptabile. Dacă s-a lansat un nou tip de lentilă, sau a fost dezvoltată o nouă tehnologie de dioptrizare, acestea cu siguranță au apărut și la acest model. Acum a sosit momentul în care acest model legendar să fie remodelat în fabrica din Italia: a primit o remodelare fină, aproape nesesizabilă, o configurare de brațe cauciucate și mai confortabilă și punte nazală mai ușoară. Modelul nostru RYDON a devenit și mai bun!

➜ MAI MULTE INFORMAȚII

 


RYDON SLIM

Pe lângă varianta înnoită a modelului, sosește și o ediție mult așteptată pentru 2019. Iată versiunea SLIM, care prin construcția mai îngustă cu 6mm se mulează perfect pe fața doamnelor sau a domnilor cu un craniu mai îngust!

➜ MAI MULTE INFORMAȚII

SPINAIR //56 //57 //58

Din ce în ce mai mulți cautăm ochelari pentru a le purta în mod special zi de zi, dar din când în când și la activități sportive ușoare. În acest scop, ochelarii tradiționali de soare nu sunt cea mai bună alegere, întrucât datorită lipsei cauciucării ele pot aluneca în timpul unor astfel de activități și nu sunt nici sigure. Modelele SPINAIR din categoria ACTIVE LIFESTYLE care se lansează acum au fost prevăzute cu cauciucări aderente și în condiții de umiditate pe brațe și pe puntea nazală – în timp ce brațele, la fel ca la ramele de sport, se pot regla după față – asigurând astfel purtătorului confort excepțional și în timpul activităților sportive ușoare!

➜ MAI MULTE INFORMAȚII


Pe lângă modelele noi, la modelele TRALYX //SLIM //XL FOTONYKSTRATOFLYși SPINHAWK //SLIM sosesc și culor noi!


SPECTRUM

Proiectat pentru competiții. Casca noastră SPECTRUM oferă o armonie unică între factorul de confort, protecție și greutate ușoară. Învelișul din policarbonat format din trei părți integrat aproape invizibil în stratul de spumă EPS, dă căștii forma dinamică revoluționară. Datorită sistemului Airframe, orificiilor de aerisire precum și canalelor de ventilație din interiorul căștii, aceasta oferă confort de neegalat chiar și în timpul competiției.

➜ MAI MULTE INFORMAȚII
VOLANTIS

Performanță aerodinamică și funcționalitate. Casca noastră nouă VOLANTIS este alegerea ideală pentru competitorii curselor de contratimp și de triatlon. La construcția ei scopul nu a fost doar reducerea rezistenței aerodinamice, dar și păstrarea maximă a confortului. Casca se poate combina și cu lentile frontale magnetice, pliabile, pentru o performanță și mai mare.

➜ MAI MULTE INFORMAȚII
STRYM

Modelul STRYM a fost proiectat să îmbine perfect protecția oculară și confortul, iar în același timp să cucerească inimile tuturor cicliștilor prin forma lui trendy, culorile îndrăznețe și prin raportul excelent de calitate și preț.

➜ MAI MULTE INFORMAȚIIPe lângă modelele noi, la modelele RACEMASTERPROTERAAIRSTORM și RUSH sosesc și culori noi!


 


Caută produsele noastre la partenrii noștri sau cumpără-le direct de pe pagina noastră de web – pentru comenzile online asigurăm garanție buy back de 14 zile și livrare chiar și gratuită în 24-48 de ore!